14-11-2010, 11:49 AM
Dau imediat un edit , nu vreau să îmi ia nimeni locul
Edit :
Sunt sigură că e doi . Pontru mine e foarte populară dar ştiu că asta e falsă . Din multele discuţii pe care le - am avut cu ea am aflat că a avut o viaţa grea şi că nu prea are prietenii . Deci asta e falsă . Carnea de porc orcui îi place , cel puţin mie , sunt carnivoră ca tata .______. bietele animale . Şi eu urăsc cred ca mulţi alţii să ţipe cineva la persoana respectivă / mine .________. e barbar . Sută la sută sigură ca e doi .
Next :
1 . Blforever imi e ' mami ' pe Zup .
2 . Lynn ' îmi e soră geamană ' pe Zup .
3 . Sunt dură .
Edit :
Sunt sigură că e doi . Pontru mine e foarte populară dar ştiu că asta e falsă . Din multele discuţii pe care le - am avut cu ea am aflat că a avut o viaţa grea şi că nu prea are prietenii . Deci asta e falsă . Carnea de porc orcui îi place , cel puţin mie , sunt carnivoră ca tata .______. bietele animale . Şi eu urăsc cred ca mulţi alţii să ţipe cineva la persoana respectivă / mine .________. e barbar . Sută la sută sigură ca e doi .
Next :
1 . Blforever imi e ' mami ' pe Zup .
2 . Lynn ' îmi e soră geamană ' pe Zup .
3 . Sunt dură .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2