13-11-2010, 04:28 AM
e tare aia cu tata
)) sati vezi tatal lovinduse de un geam

mia placut cea a lui Rallu xD si eu am patit asta cu colegii tot la o pizzerie
))
saaau imi amintesc... : era acum vreo 3-4 ani
(cred ca avream 12-13 ani) si mama ne facuse niste macaroane cu branza xD mie si surorii mele nu ne placeau. ea urma sa mearga la lucru si neo zis ca sa mancam macaroanele pana vine (seara la 11) sau daca nu sa le aruncam (stia ca nu ne plac). trece ziua si cand urmeaza sa vina mama ne trezim noi ca nam mancat macaroanele... nu vroiam sa le aruncam ca sa nu o facem sa se simta prost ca leo facut pentru noi... si atunci ce facem noi
) luam o punga, bagam macaroanele si le aruncam pe geam
))). buuuun, vine mama... povestim, povestim si intreaba de macaroane... noi, foarte mandre ii spunem ca leam mancat... se uita in chiuveta (stiind ca nu spalam vasele niciodata) si isi da seama ca mintim. io atunci ma iau si ies din camera si ramane sora mea care pe atunci avea in jur de 10 11 ani xD mama, foarte confuza intreaba atunci "ce ati facut cu macaroanele?" sora-mea, deja intrata in panica, raspunde: "leam aruncat..." mama se uita in gunoi, nu le vede si se intoarce catre soramea care atunci continua propozitia: "...pe geam."
)
dupa ce o urlat vreo 15 min pe noi neo trimis dupa punga (deja era intuneric) si noi ca proastele mergem sub geam cautand-o si un caine foarte nervos se ia dupa noi xD atunci neam dat seama ca acel caine manca macaroanele din punga
)). deci faza asta nu o sa o uit niciodata
) !

mia placut cea a lui Rallu xD si eu am patit asta cu colegii tot la o pizzerie

saaau imi amintesc... : era acum vreo 3-4 ani

dupa ce o urlat vreo 15 min pe noi neo trimis dupa punga (deja era intuneric) si noi ca proastele mergem sub geam cautand-o si un caine foarte nervos se ia dupa noi xD atunci neam dat seama ca acel caine manca macaroanele din punga

![[Imagine: 2r571mv.jpg]](http://i52.tinypic.com/2r571mv.jpg)
Ali. xD