12-11-2010, 11:58 PM
Well, începutul nu e rău deloc. De fapt, dacă ar fi să mă refer doar la instrumental aş putea spune că îmi place melodia foarte mult, I mean, e foarte reuşit şi totodată plăcut... Nu în sensul de calm / liniştit, something wilde. Şi sincer chiar se potriveşte, oarecum, cu starea mea de spirit actuală plus că este un instrumental pe care l-aş aprecia în orice caz. Aşa că nu o să stau să comentez prea mult acest aspect având în vedere faptul că nu aş avea ce să mai adaug în afară de afirmaţia simplă " îmi place" ori " e foarte plăcut / reuşit ".
Dar, în ceea ce priveşte vocea " beast " ( yeah, aşa o numesc eu ) nu pot spune că îmi place. Nu sunt fana acestui gen şi rareori îmi place ceva din această categorie, deci - să zicem că este vorba doar de preferinţele mele însă mi se pare că se aude ( cam ) ca naiba. Sau poate e doar potrivit cu acest gen şi eu nu îl agreez, nu pot spune cu certitudine dar nu îmi place şi nu mă atrage în nici un fel, kill me or not, nu îmi place.
În rest, versurile nici măcar nu le pot înţelege în modul în care le... urlă pe acolo, dacă o pot spune aşa. Neinteresant, deci.
O să îi dau un 7 pentru instrumental, cuz ăla chiar îmi place.
next: Enya - Only time
Dar, în ceea ce priveşte vocea " beast " ( yeah, aşa o numesc eu ) nu pot spune că îmi place. Nu sunt fana acestui gen şi rareori îmi place ceva din această categorie, deci - să zicem că este vorba doar de preferinţele mele însă mi se pare că se aude ( cam ) ca naiba. Sau poate e doar potrivit cu acest gen şi eu nu îl agreez, nu pot spune cu certitudine dar nu îmi place şi nu mă atrage în nici un fel, kill me or not, nu îmi place.
În rest, versurile nici măcar nu le pot înţelege în modul în care le... urlă pe acolo, dacă o pot spune aşa. Neinteresant, deci.
O să îi dau un 7 pentru instrumental, cuz ăla chiar îmi place.
next: Enya - Only time