Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi

Hei, buna^^! Frumos fic, are unele elemente care nu s-au mai regasit in alte ficuri si e foarte bine. Dupa cum observ in primul capitol te-ai cam jucat cu font-urile si asta cam dezichilibreaza aspectul ficului dar se pare ca intr-un final ai renuntat la ele. Bun, sa nu te superi pe mine dar o sa iti comentez decat ultimul capitol pentru ca daca m-as pune si pe primul mi-ar lua o groaza de scris si asa sunt presata de timp>.>.
Well, here I go! In primul rand dupa povestirile personajelor principale pune si tu randuri intre ele sau macar ( aici ai voie:D) scrie cu font mai mare "Sakura P.O.V" sau invers. Te-ai cam incurcat pe la exprimare :"M-am intors fara a mai rosti nimic si m-am dus pentru a`mi pregati bagajele." aici se cam repeta. . . nu e chair asa de grav dar am luat-o pe asta deoarece mai era una asemanatoare insa nu am mai stat sa o caut, dar ai observat gresala (sper-.-). Si mai e o problema cu cratimile nu prea le pui iar unde trebuiau aplicate ai pus acel apostrof care nu isi are rostul. Greseli de taste au fost o gramada, incearca si tu dupa ce termini de scris capitolul recitestel si corecteaza-l dupa. Anyway, dupa cum observ naratiunea este foarte grabita, dupa ce spune tatal lui Sa'ske ca se muta, gata fug repede isi fac bagaju' se "cara" si deja ajung. . . nu! nu este bine asa. In al doilea rand, descrierea este bunicica si asta imi place foarte mult, ca ai bagat majoritatea ficului mai multa descriere. A si era sa uit, dupa ce pui un semn indiferent ce este punct, semn al exclamari etc. pui space dupa.
Well, astept nextul! Sa vad ce se mai intampla :>^^.
Just the
way you know me..

Răspunsuri în acest subiect
RE: ~[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi]~ - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-11-2010, 10:45 AM
RE: ~[Nu mai sunt eu si tu ... suntem noi]~ - de Yun. - 12-11-2010, 03:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 10.225 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)