Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

#21
Deci uitati nextul, nu e prea reusit dar urmatorul capitol va promit ca o sa fie mult mai bun.. o sa vedeti sper >u<.


Capitolul 11 - Buna America.


Dupa o noapte plina de ganduri, si griji, Vixy nu mai putea dormi absolut de loc, statea la locul ei cu mainile pe genungi, incrucisate tinandu-le la gura. Se uita pe geam, se uita in prejur, gandul ca mama ei era bolnava o ingrijora, ea stia foarte bina ca fiinta care i-a dat viata era o persoana puternica, blanda si sanatoasa. Cum de s-a intamplat un asemenea lucru, nu-si putea da seama ce ar fi avut dansa de a ajuns la spital, adrenalina crestea si crestea, nu mai putea rabda, dorea sa ajunga cat mai repede in tara ei, doar pentru a avea grije de mama ei, care zacea la pat. Soarele incepea sa se faca vazut, cerul era luminat de razele puternice, printre nori se vedea tara, inca nu ajunsesera in New York, dar nici ca mai aveau mult de zburat. Deodata telefonul care era in rucsacul acesteia a inceput sa sune, rupta fulgerator din subconstientul ei, aceasta scormini prin rucsac si lua mobilul.
Uimita pe cine aude, a inceput sa zambeasca de fericire, era Tong partenerul cu care a lucrat atatia ani si cel mai bun prieten al ei.

- Neata, somnoroas-o, te-ai trezit de mult, spune Tong cu o voce blanda si prietenoasa.
- Tong ! Nici nu-ti dai seama ce bucurie mi-ai facut, nu ti-am mai auzit vocea de vre-o doua luni, spune aceasta in timp ce-si duce palma la gura.
- Da stiu si imi cer scuze ca nu te-am mai sunat, am zis ca poate te deranjez si ca poate esti prea ocupata...
- Nu, Doamne, tu niciodata nu am deranjezi, chiar ma bucur ca mai sunat, oricum nu mai am mult si ajung si eu in New York, cam in doua ore, spune acesta uitasu-se la ceasul de pe mana.
- Abia astept sa te vad, mai ales mama ta si mai ales fetele.. de fapt toti te asteptam cu bucurie, spune acesta razand.
- Uff, ce-mi place cum razi, chiar mi-a fost dor de rasul tau, spune aesta bucuroasa.
- Ma flatezi..eu trebuie sa inchid, pentru ca mama m-a trimis sa-i duc mamei tale un medicament traditionala chinezesc care sigur o va ajuta, spune acesta.
- Multumesc Tong esti cel mai tare, pa !

Dupa scurta conversatie dintre cei doi, satena a inceput din nou sa zambeasca fiindca a auzit din nou vocea unui bun prieten de al ei, desigur ca nu uitase de prietenele ei, avea toate suvenirurile in bagaje.
Doua ore au trecut repede, si avionul era gata sa aterizeze, Vixy s-a ridicat de pe locul ei si-a luat bagajele si s-a indreptat spre use, cand s-au deschis, in fata ei s-a afisat un grup mare de oameni, care o asteptau cu bratele deschise, erau fetele, era Tong, erau sefii de la sectie, erau toti. Aceasta a lasat bagajele pe ciment si a alergat ca sa-i ia pe toti in brate, aproape ca lacrimile ii dadeau in ochii de fericire, s-a luat in brate cu fetele strangandu-le cat de tare a putut, a dat mana cu sefii ei, iar la sfarsit a sarit in brate la Tong, invartindu-se de trei ori. Era asa de fericita sa-i vada pe toti, dar grija a pucato din nou, iar mintea ei a fost invadata cu imaginea mamei ei, s-au urcat toti in masina si au pornit-o spre casa parintilor satenei. Vixy statea cuminte, linistita si se uita in toate partile, analizand toate schimbarile care s-au petrecut de cand a plecat, mare lucru nu prea a vazut, caci lumea se apre ca la fel a ramas. Masina a oprit in fata portii, acesta a sarit din ea, alergand spre usa de la intrare, surprinsa ca si fratii si surorile ei erau acolo, i-a salutat in graba si a urcat scarile spre dormitorul parintilor unde se afla mama ei. Aproape cuprinsa de lacrimi a deschis usa incet, zarindo pe mama ei cum bea un ceai.

- Vixy, ingerasul meu mic nu te-am mai vazut de mult, spune bland mama acesteia.
- Mama ! Striga satena in timp ce lacrimile ii acopereau ochii.
- Nu plange, Vixy scumpo nu am absolut nimica eu ..
- Nu mai spune nimica mama, striga acesta sarind la femeie in brate.
- Gata, gata totul o sa fie bine, doar stii ca sunt mai puternica de atata, nu ai spus tu asa floricica mea, spune femeia calma, in timp ce ii maingaie parul fiicei sale.
- Mi-am facut atatea griji pentru tine, cum te mai simti acuma, mai bine ? spune satena in graba.
- Da Vixy, ma simt mult mai bine, spune acesta zambind.
- Mama s-a fortat umpic si a luat si o raceala, si fiindca nu s-a odihnit a inceput sa ii se faca rau, spune tatal satenei, care statea in dreptul usii.
- Tata, e o bucurie sa te vad, spune acesta luandu-si tatal in brate.
- Si eu ma bucur sa te vad, frumoasa mea fiica, sper ca te simti bine acolo in Japonia ca daca nu..
- Da, da ma simt bine, nu trebuie sa omori pe nimeni, spune Vixy.
- Draga mea acuma dute si distreazate, mergi si vorbeste cu prietenii tai, tatal tau o sa aiba grije de mine, spune femeia mangaindu-i fata.
- Dar mama am venit sa am grije de tine nu sa ma distrez, am venit atata drum doar ca sa..
- Sss, gata floricica mea mica, acuma eu iti ordon sa mergi si sa te distrezi, poti avea grije de mine si mai incolo, ca doar nu o sa ajung in baston inca, spune acesta razand.
- Asa doar esti "Super Mama", nimica nu te poate dobora, spune satena Razand impreuna cu mama ei.
- Hai dute si mai dai o tura in oras, cum o faceai candva, spune femeia facandu-i cu mana.

Satena a zambit fericita caci mama ei nu era asa de grav bolnava, dar ea nu batu-se atata drum degeaba, asa ca s-a hotarat mai inatai sa faca treaba si dupa aceea sa se distreze. A coborat jos in subsol si a luat uneltele de curatat, dupa aceea a iesit afara, in curte si a cotrobait in garaj ca sa ia uneltele de gradinarit. Ceilalti erau afara si ei stateau intinsi pe o patura in curtea de la casa parintilor lui Vixy, o analizau din cap pana in picioare pe tanara lor partenera de servici, care s-a intors pentru un scurt timp in "tara mama". Satena s-a dus in spatele curtii a bagat furtunul in robinet si a inceput sa ude florile, dupa aceea a inceput sa planteze copacei, sau arbusti, ba flori, chiar si iarba. A inceput sa mature drumul, potecuta din curte, dupa aceea s-a axat pe treaba din casa : a sters geamurile, a batut covoarele, a sters praful, a spalat rufele si vasele, ba chiar a si gatit, pentru a-si potolii foamea dar mai presus de aceasta, a gatit in cinstea mamei ei. Toti s-au strans la masa si au mancat cu pofta, roadele gatite de aceasta.
Dupa toata treaba pe care a facut-o, aceasta merita o pauza lunga, asa ca s-a hotarat sa-si ia uniforma si sa merga la sectie, unde era asteptata de toti prietenii ei si mai ales de partenerul ei drag Tong. Dupa ce s-a schimbat, a tulit-o pe use afara, alergand pana la sectie, pe drum s-a mai reintalnit cu altii prieteni, rude carora le-a simtit lipsa, ba sa mai aresteze cativa baieti rai sau sa mai salveze cateva pisicute din copacii. O zii destul de obisnuita pentru aceasta, imediat ce a ajuns la sectie, a fost intampinata de imbratisarile calde ale prietenelor ei, care o asteptau cu nerabdare sa soseasca.
Pe langa ele se afla si Tong care statea in biroul lui si citea niste dosare, care trebuiau trimise la sectia F din Canada, era destul de incruntat atunci cand lucra, cateodata era calm si linistit, dar de data aceasta parea mai plin de emotii. Vixy observand ca prietenul si partenerul ei nu pare in apele lui s-a hotarat sa-i faca o vizita in propriul lui birou, pentru al lua prin surprindere, dar nu inainte de a le oferi celorlalti cadourile si suvenirurile promise, la fel ca si autografele de la star. Dupa ce a impartit la toti darurile, s-a furisat incet ca si o pisica in biroul lui Tong, acesta statea cufundat in scaun intors cu spatele la use, acesta a venit prin spate si l-a speriat.

- Vixy, mama ce mai speriat, ce faci aici ? Nu trebuia sa fi acasa ? Si..
- Ho gata si tu, ce dor ti-a fost de mine.. se vede de la o posta ca nu, spune acesta in gluma.
- Ba da mi-a fost dor de tine, credeam ca ai uitat de noi toti si ca nu o sa mai vi si tu in vizita, spune acesta mai trist dar zambind.
- E aveam de gand sa vin de sarbatori, dar uite ca s-a ivit si acuma sa ne intalnim cu toti... waa Tong mi-a fost foarte dor de tine, spune aceasta pe o voce dulce in timp ce-l ia in brate pe partenerul ei.
- Vixy..., se rusineaza acesta, stii se uita lumea la noi prin geamul de la use si geamurile de la pereti.
- Lasa-i sa se uite, ca pe mine nu ma intereseaza, doar am venit sa te vad pe tine acuma, ca pe eie deja iam vazutm, spune acesta mai bosumflata.
- Haha, ce fatza amuzanta ai, ami ales cand esti bosumflata, rade acesta punandu-si mana la burta.
- Foarte amuzant Tong, dar e adevarat... oricum ce mai face mamam ta, tatal tau, Ni-Xi ? intreaba in timp ce se aseaza pe birou.
- Pai.. pai.., se balbaia acesta numai uitansu-se la frumosul corp al partenerei lui.. ei fac bine, dar tu ce ai mai facut ? intreaba repede.
- Eu perfect, numai nebunii.. cam atata, afisand un zambet larg deschis pe gura, chiar nu vrei sa facem o patrula impreuna, cum o faceam odata Tong ? intreaba incantata acesta.
- Da, e o idee foarte buna, luam masina mea, ca vad ca tu nu ai apucat sa ti-o ei, spune acesta zambind.
- Ups, sorry, spune acesta scotand limba din gura.
- Hahaha, nu o sa te lasi tu de prostii niciodata, am dreptate Vixy ?
- Roger ! sa traiti domnule Tong.

Acestia au iesit razand pe use, indreptandu-se spre iesire, dar nu inainte de ai saluta pe toti politicos, le-au luat si pe fete in patrula de zi. S-au urcat toti in masini si au pornit-o prin orasul aglomerat.
Pe parcursul drumului, Vixy a inceput sa-si recapete vechiurile obiceiuri pe care ea si le inchipui-se pierdute, dar din nefericire pentru baietii rai acesta isi revenise complet, a inceput sa tipe sa alerge dupa ei, a tras de cateva ori cu pusca. A simtit din nou acea adrenalina care o indeamna la pericol, stia ca totul o sa fie minunat atunci cand se lasa prinsa in bratele aventuri. Si din nou aceasta a simtit ca e acasa, in America.Dar oare ce se intampla in Japonie, oare ce face Kisaki ?



Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 12-11-2010, 12:55 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 18.934 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.151 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 16.951 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 25.441 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.942 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.793 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.259 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 16.143 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.717 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 5.441 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)