08-11-2010, 07:56 PM
Faptul ca diriginta ma crede cuminte si imi ofera responsabilitati pe care se le fac impreuna cu Andreele mele .
Ca tata nu m - a mai injurat - asa rau .
Ca sormea nu a venit acasa , asa am putut sa ma refugiez in lumea minunata a cartii pe care - eu - nu am putut sa o descopar mai demult .
Ca am intalnit un fan Hero . Cred ca sa o zapacesc cu miile mele propozitii despre tema zilei : Hero , ingerul cazut din ceruri pentru a ma face pe mine geloasa ca nu pot sa ma duc in Coreea , Seul .
Ca tata nu m - a mai injurat - asa rau .
Ca sormea nu a venit acasa , asa am putut sa ma refugiez in lumea minunata a cartii pe care - eu - nu am putut sa o descopar mai demult .
Ca am intalnit un fan Hero . Cred ca sa o zapacesc cu miile mele propozitii despre tema zilei : Hero , ingerul cazut din ceruri pentru a ma face pe mine geloasa ca nu pot sa ma duc in Coreea , Seul .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2