Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

povesti sasuke sakura love

capitolul 2 un bal pe neasteptate
Sakura se trezi din patul ei alb ca neaua si se duse la baie sa isi faca toaleta apoi se duse la dulap si zise:
-Of oare cu ce sa ma imbrac azi?se in grijora Sakura.
Pana la urma isi lua o rochie alba cu floricele roz si niste sandale albe.isi lua micul dejun si pleca ajunsa la scoala sa intalni cu Neji prietenul ei.
-Sakura,ce mai faci te simti mai bine?
-Da Neji ma simt minunat!
-Ma bucur de asta Sakura,vrei sa mergem impreuna in clasa?intreaba acesta
-Da!raspunde Sakura
Dar ei doi erau urmarit de 2 ochi negri de inox care ii privea cu mare atenti se pare ca acesti ochi erau al lui Sasuke Uchiha,se vede ca chiar ii pasa de ea.Toti se puneau in banci cum s-au asezat si ieri adica:Sasuke langa Sakura si Naruto langa Hinata.Au stat ce au stat ca iata vine si profesorul lor Kakashi Hatake cu o fata vesela acesta le spuse:
-Copii astazi vom avea un bal obligatoriu,dar avem si 2 perechi tot obligatoriu adica Sasuke cu Sakura si Naruto cu Hinata sa veniti la ora 18.00
Toti copii ramase cu gura casca adica cum Sasuke Sakura sau Naruto Hinata isi intrebau ei.Orele trecuse repede si vene timpul balului Sakura era ingrijorata ca nu stia cu ce sa se imbrace dar Hinata era la fel de ingrijorata ca Sakura adica cum va putea ea sa nu lesine?Sakura isi luase o rochie roza cu floricele albe parul la ve prins intr-un coc lasandusi 2 suvite pe langa fata ei se intalni cu Sasuke si merse cei doi impreuna ajunsi acolo au inceput sa danseze dupa dans a intrebato daca vrea sa vina afara asa ca ii zise:
-Sakura cand te-am vazut in seara asta am simtin ca te IUBESC!!!spunde acesta
-Si eu te IUBESC Sasuke!!!zise aceasts
Atunci cei doi se sarutara,si de atunci sunt iubiti.
(Sfarsit)[posturi unite]
o sa am mai multa grija alta data mersi pt ce miai zis3

Răspunsuri în acest subiect
povesti sasuke sakura love - de Sakuraangel - 07-11-2010, 05:51 PM
RE: povesti sasuke sakura love - de Luka - 07-11-2010, 07:31 PM
RE: povesti sasuke sakura love - de Sakuraangel - 07-11-2010, 09:44 PM
RE: povesti sasuke sakura love - de KarinaD - 08-11-2010, 09:48 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)