07-11-2010, 08:51 PM
Ce amintiri am si cu acest anime...
L-am vazut pentru prima oara acum 3 ani...Apoi l-am mai revazut de mai multe ori..total 4 ori.
Adoram acel anime. Imi placea la nebunie relatia aceea speciala pe care le lega pe Nana si Nana*Hachiko*. Se iubeau, se urau, se respectau, erau prietene si cel mai important suflete pereche.
Bineinteles ca in mintea mea deja imi facusem un fel de poveste, cum eu as fi o combinatie intre ele doua, si..na* un fic intreg in mintea mea*
Ma indragostisem din prima de Ren, doamne innebuneam cand il vedeam , la fel si de Nobu, si cel mic Shin..*pe el chiar l-am visat ca il prezentam mamei, si mama facuse o fata X_X * )
Cantam toate melodiile de la inceput si de la sfarsit.
La sfarsit, am plans..Nu ma asteptam ca situatia sa ia o asemnea intorsatura.
M-a incurajat foarte mult acest anime, dandu-mi incredere in mine, si forta.
Recomand tuturor acest anime, si chiar am de gand sa-l revad, din nou...
L-am vazut pentru prima oara acum 3 ani...Apoi l-am mai revazut de mai multe ori..total 4 ori.
Adoram acel anime. Imi placea la nebunie relatia aceea speciala pe care le lega pe Nana si Nana*Hachiko*. Se iubeau, se urau, se respectau, erau prietene si cel mai important suflete pereche.
Bineinteles ca in mintea mea deja imi facusem un fel de poveste, cum eu as fi o combinatie intre ele doua, si..na* un fic intreg in mintea mea*
Ma indragostisem din prima de Ren, doamne innebuneam cand il vedeam , la fel si de Nobu, si cel mic Shin..*pe el chiar l-am visat ca il prezentam mamei, si mama facuse o fata X_X * )
Cantam toate melodiile de la inceput si de la sfarsit.
La sfarsit, am plans..Nu ma asteptam ca situatia sa ia o asemnea intorsatura.
M-a incurajat foarte mult acest anime, dandu-mi incredere in mine, si forta.
Recomand tuturor acest anime, si chiar am de gand sa-l revad, din nou...