07-11-2010, 07:45 PM
Majoritatea manualelor mele sunt noi-noute deoarece si la mine manualele se ofera dupa medie.Oricum mai nimeresc si eu cate o carte mai sterpelita.Chiiar daca eu fac parte dintre cei care primesc manuale bune,nu mi se pare corect deloc.Vreau sa spun,macar atat meritam si noi,nu?Ocarte decenta din care sa intelegem,ca doar nu ne apucam sa descifram fiecare cuvant acuma.
Desi mi se pare jignitor lipsa asta de interes in ceea ce priveste cartiile uneori este chiar amuzant sa citesti ceea ce cei dinaintea noastra au scris,in unele carti sunt desenate si chesti indecente(hai ca stiti)care ne mai auza.In plus in alte carti sunt si unele raspunsuri:->care m-au ajutat enorm la orele de franceza.
deci cred si ca este o parte buna cu aceste manualurii.
Desi mi se pare jignitor lipsa asta de interes in ceea ce priveste cartiile uneori este chiar amuzant sa citesti ceea ce cei dinaintea noastra au scris,in unele carti sunt desenate si chesti indecente(hai ca stiti)care ne mai auza.In plus in alte carti sunt si unele raspunsuri:->care m-au ajutat enorm la orele de franceza.
![21 21](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/21.gif)