07-11-2010, 03:35 PM
- Ce faci . . . ?
Eu ? Foarte bine ? Ma bucur ca ai avoluat asa de mult .
Cred ca suna mai bine aici : buze - buza
Dar si asa e bine , bravisimo
zvacnea - ce ?
Sorry , dar nu inteleg expresia .
scoarele - Soarele
violaceu - *.* What ?
stropide - stropi de
mangai - mangaia
SImtindu-i respuratia - Simtindu-i respiratia
- Noapte buna, puisor ! - E un apelativ frumos , dar atat de repede ?
Nu prea ai avut cine stie ce descriere . Dar totul a decurs lin incat am uitat ca mai si trebuie .
M - am incurcat cine e cine si ce ca folosesti trei nume acolo si ba pleaca apoi vine , sta , se indragosteste de el si . . . [ stii tu .-. ]
Sa fiu sincera , ma bucur ca nu te deranjeaza criticiile mele . Ma bucur ca ai avoluat [ o tin langa :]] cu chestia asta :]] ] asa de repede , se poate observa asta facand comparatie dintre capitolele anterioare . Sper sa nu abandonezi fic - ul si , daca o vei face , macar anunta , ok ?
Iti urez multa bafta si inspiratie incontinuare !!
Eu ? Foarte bine ? Ma bucur ca ai avoluat asa de mult .
Cred ca suna mai bine aici : buze - buza
Dar si asa e bine , bravisimo
zvacnea - ce ?
Sorry , dar nu inteleg expresia .
scoarele - Soarele
violaceu - *.* What ?
stropide - stropi de
mangai - mangaia
SImtindu-i respuratia - Simtindu-i respiratia
- Noapte buna, puisor ! - E un apelativ frumos , dar atat de repede ?
Nu prea ai avut cine stie ce descriere . Dar totul a decurs lin incat am uitat ca mai si trebuie .
M - am incurcat cine e cine si ce ca folosesti trei nume acolo si ba pleaca apoi vine , sta , se indragosteste de el si . . . [ stii tu .-. ]
Sa fiu sincera , ma bucur ca nu te deranjeaza criticiile mele . Ma bucur ca ai avoluat [ o tin langa :]] cu chestia asta :]] ] asa de repede , se poate observa asta facand comparatie dintre capitolele anterioare . Sper sa nu abandonezi fic - ul si , daca o vei face , macar anunta , ok ?
Iti urez multa bafta si inspiratie incontinuare !!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2