07-11-2010, 11:09 AM
Nu-mi place cine ştie ce. De exemplu începutul mi se părea absolut s t u p i d. ( Not my type, lol ) dar după ce a început cu " instrumentalul" ăla, pot spune că m-a frapat, ok puţinel, dar nu asta e important. Adică instrumentalul e destul de drăguţ şi... Hmm, atrage - să zicem. Vocea nu ar fi atât de rea dacă nu ar fi... well, dacă nu s-ar cânta aşa. Pare o glumă proastă, really now, nu e genul de melodie pe care să stau să o ascult în timpul liber şi ca fapt divers nici nu prea-mi place - but, versurile sunt foarte drăguţe ( chiar îmi plac ) iar instrumentalul la fel, foarte atrăgător - din aceste două puncte de vedere nu am ce comenta, mai ales că pe parcursul melodiei instrumentalul mi se pare din ce în ce mai ok.
Cât despre celelalte aspecte, nici acolo nu am ce comenta pentru că nu îmi plac.
Voiam să îi dau un 6 dar m-am răzgândit la final când a spus ceva de genul " crying...no " ... " I love you" şi instrumentalul de acolo, şi vocea şi... pff, pot spune că partea aia a fost G E N I A L Ă. Mi-a plăcut mult ( pt. asta îi dau un 8 , nici mie nu îmi vine să cred ).
next : better than love
nu am idee de ce ador melodia asta.
Cât despre celelalte aspecte, nici acolo nu am ce comenta pentru că nu îmi plac.
Voiam să îi dau un 6 dar m-am răzgândit la final când a spus ceva de genul " crying...no " ... " I love you" şi instrumentalul de acolo, şi vocea şi... pff, pot spune că partea aia a fost G E N I A L Ă. Mi-a plăcut mult ( pt. asta îi dau un 8 , nici mie nu îmi vine să cred ).
next : better than love
nu am idee de ce ador melodia asta.