Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Love in a vicious circle [18+]

#25
Dupa lungi si chinuitoare asteptari, iata nextul, de fapt maritul next ^.^


Capitolul 12

Dupa vreo ora de mers, opri in fata unui depozit parasit. Ma intorc panicata spre Sasori, care imi zambi prietenos, apoi se apleca spre mine. Inima mea a inceput sa imi bata cu putere, iar sangele imi bubuia in urechi. El isi trecu mana pe piciorul meu drept si lua de acolo pistolul. Scoase incarcatorul si vad cu stupoare totala, ca avea gloante adevarate. Baga incarcatorul la loc, incarca pistolul, apoi mi-l puse la loc. Raman impietrita. Cum e posibil sa aiba voie sa poarte asupra lui arme de foc? De fapt ce este el? Tresar cand deschise usa pasagerului si ma inivta sa cobor. Imi desfac cu degete tremuratoare, centura de siguranta si ies din masina. Era sa imi dau gramada, daca nu ma prindea roscatul. Ma ia de mijloc si obligandu-ma sa mergem spre depozit. In mintea mea, erau fel si fel de variante pentru ce v-a urma, dar cea mai credibila, era un viol sau o rapire. Cand intram, raman uimita si socata. La vreo cinci metri in fata noastra, poate chiar mai mult, se aflau doi barbati, batuti si legati fedeles. Langa ei, se aflau doi oameni vanosi si cu pistoalele la indemana, pentru ai impusca pe cei doi batuti, in caz de fac ceva gresit.
- Va fost dor de mine? Ii intreba Sasori si scoase din sacou un alt pistol si il apuca cu dinti de partea de sus si il incarca.
- Du-te-n morti mati de nenorocit! Tipa unul dintre prizonieri.
Vreau sa il intreb ce inseamna asta, dar tanarul apasa pe tragaci, iar glontul ii zbura creieri omului, aterizand pe jos. Am inceput sa tremur de frica, iar ochii mei au inceput sa verse lacrimi sarate si amare, stricandu-mi tot machiajul. Am vrut sa fug, dar mana roscatului ma tinea foarte strans langa el, nevrand sa imi dea drumul defel. Am vrut sa tip si sa strig de spaima, dar parca cineva imi luase vocea si numai puteam defel.
- Acum, ca colegul tau e mort, e randul tau, dar..., se intoarse spre mine si imi lua pistolul de pe picior si mi-l puse in mana,... ce ar fi sa faci tu onorurile, scumpa mea, imi sopti in ureche.
Vreau sa spun ceva, dar nu puteam. Pur si simplu nu puteam sa scot nici un cuvant amarat, nici un geamat sau un icnet de groaza. Cine esti tu cu adevarat Sasori? Cum ai putut sa ucizi? Cum? Imi intinse delicat bratul in fata, atintind spre om si imi spuse sa trag, dar eu nu puteam. Aveam o privire speriata de moarte si imi era frica, sa iau viata unui om nevinovat. Ii spun ca nu pot sa o fac, iar cuvintele abia imi iesira de pe buzele invinetite de frica. Ofteaza si imi ia pistolul din mana, ma lipeste de el, avand o mana pe mijlocul meu. Ochii sai se oglindeau in ochii mei, mariti de frica si scaldati in lacrimi. Inima imi batea puternic in piept, mai ceva ca tribul baluba din Africa. Roscatul imi zambi amuzat si apasa pe tragaci si il ucise pe om. Eu am tresarit, cand am auzit zgomotul armei de foc si mi-am tinut putin respiratia, pana mi-am dat seama ca numai aveam aer.
- Luati cadavrele de aici si Deida niciodata sa nu te temi de mine, imi sopti ultima parte in ureche.
Ma imbratisa strans, afundandu-si fata in parul ei. Ma simteam bine in bratele lui, dar tot tremuram de frica. Se indeparta de mine si imi dadu sacoul jos, ramand intr-o camasa alba. Imi puse sacoul pe umeri mei si ma saruta gingas pe buze. Eu doar am inchis ochii, dar nu mi-am intredeschis buzele, ca eram inca prea socata de celel intamplate. Se indeparta de mine si imi spuse sa mergem, undeva mai putin fioros si mai putin inspaimantator. Aprob automat din cap, chiar daca creierul meu, nu facu contact cu cuvintele ce le murmura. Isi puse mana delicat pe dupa umeri si ma luase cu el, ducandu-ma departe de masacrul din acea hala. Imi deschide portiera masini, ma ajuta sa ma urc in ea, apoi se urca si el langa mine. Dadu drumul la incalzire si porni masina din nou, indreptandu-ne spre o locatie doar de el stiuta. Inima mea batea cu putere, iar in minte imi veneau fel si fel de imagini si scenari pentru viol si alte chesti. Il privesc pe roscat cu coada ochiului. Sasori conducea foarte relaxat si asculta o melodie sinistra. Bach - Toccata&Fugue, melodia era frumoasa, dar sinistra, bagand si mai mult frica in oase.
Isi muta mana dreapta de pa schimbator, in poala mea, unde imi framantam mainile. Isi puse mana peste ale mele si mi le stranse incurajator. Inchid ochii si las lacrimile sa imi scalde din nou fata, dar de data asta, boabele din apa sarata si cristalina, ce a curatat deja Mascara de pe gene, se ciocnau si de dosul palmei lui, nu numai ale mele.
- Nu iti fac nici un rau, iubito. Vreau doar sa te protejez si sa ma lasi sa te iubesc, doar cum eu stiu..., sa te fac ca te simti iubita, imi sopti in ureche si ma pupa usor pe obraz, apoi pe lob.
Doamne, nici nu am simtit, cand oprise masina. Tip la el, sa ma lase in pace si ies afara din masina, afundandu-ma in padure. Nici nu imi pasa ca ma voi rataci sau ca ma voi lovi, tot ce ma interesa, era sa fug cat mai departe de Sasori si de vorbele lui. Frunzisul de multe si crengile subtiri cu ace, de brad, ma biciuiau usor peste fata si corp, dar eu nu vroiam sa ma opresc din alergat, nici cand i-am auzit glasul, rugandu-ma sa ma opresc. M-am oprit din alergat, cand m-am impiediac de o radacina care iesea din pamant. Am picat pe iarba si am ramas pe iarba usor umeda, cu sacoul sau, acoperindu-mi umeri, iar parfumul sau, drogandu-mi narile si simtul mirosului. Aud niste pasi cum paseste pe iarba frageda, apoi niste degete umede si reci, imi mangaiau obrazul, dand la o parte suvitele de par de culoarea aurului. Simt cu ma ia in brate si porneste cu mine inapoi sau inainte... Puliii! Habar n-am in ce directie am luat-o, dar tot ce stiu, e ca am adormit in bratele sale, in timp ce priveau frunzisul vestej...

- Te rog! Nu! M-am trezit, tipand de frica.
Am visat ca tipi aia morti, veneau dupa mine sa ma ucida. A fost doar un futut si un idiot de vis si nimic mai mult. Am tras aer in piept si am ramas uimita sa constat, ca aerul era caldul si nu rece, cum era in padure. Ma uit in jurul meu si vad ca eram intinsa in fata unui foc, ce ardea vesel in semineu, invelita cu o patura din lana alba si moale, iar sub mine se afla o blana de urs Panda.
- Vad ca te-ai trezit, frumoaso, aud glasul lui Sasori si imi atintesc privirea in fata mea.
Tanarul, arunca niste lemne in foc, pentru a ne tine de cald pe durata noptii. Trag cu putere in piept si il prind de mana, tragandu-l spre mine. Gestul meu il ia prin suprindere si pe nepregatite, asa ca pica peste mine. Picam amandoi pe podea, dar roscatul nu se lasa cu toata greutatea pe mine. Imi trec timid degetele peste obraji sai, iar ochii lui imi cereau un raspuns la gestul meu.
- Ma las sa ma iubesti asa cum sti tu, dar ai grija cum ma iubesti, ca vei fi primul care ma va gusta vreodata, ii soptesc in ureche pe un ton suav, dandu-i de inteles, ca sunt inca virgina.
Imi sopti ca voi avea o experienta de neuitat si apoi ma saruta, pasional pe buze. Limba lui se strecura in gura mea, atigandu-mi limba si invitand-o la joaca. Imi raspunse imediat, in timp ce mainile lui, imi atingeau gingas sanii si coapselor, facandu-ma sa le doresc sa le simt si pe pielea goala, nu numai prin rochie. Degetele mele, ii atingeau timid pielea gatului, in timp cu celelalte degete, le aveam in parul sau de lava, moale si matasoasa, inofensiva pentru mine. Simt cum isi strecura degetele sale bucuclase sub rochie, urcand pe coapsa piciorului, dandu-mi fiori pe intregul corp...


Sunt focuri care ard in noapte
Sunt departari ce par aproape.
Sunt focuri care nu se sting.
Sunt inimi tari care inving...



Melodia din masina
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 02-05-2010, 12:32 PM
RE: [Naruto] Love in a vicious circle +18 - de Nywa - 06-11-2010, 11:32 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-12-2010, 04:57 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de KarinaD - 11-12-2010, 07:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Assyria - 11-12-2010, 08:16 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 31-12-2010, 02:27 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Mariah . - 31-12-2010, 06:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 15-01-2011, 05:03 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 23-01-2011, 07:34 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 28-01-2011, 04:54 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Hanayuki - 29-01-2011, 02:03 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 29-01-2011, 05:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 03-02-2011, 11:53 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 06-02-2011, 11:20 AM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 10-02-2011, 09:49 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 11-02-2011, 04:05 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 11-02-2011, 07:04 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 18-02-2011, 04:28 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 18-02-2011, 05:11 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nywa - 25-02-2011, 04:37 PM
RE: Love in a vicious circle [18+] - de Nixu - 25-02-2011, 06:19 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)