06-11-2010, 09:40 PM
E o idee , cat de cat originala . Cum eu nu citesc fic - uri naruto am facut o premiera .
' Cap .1 Trecutul din present 1 '
- Stiu ca nu prea tine de continut dar . . . present ? Nu e cunva prezent ? Si de ce ai pus iar acel unu acolo ?
' puteam M-am uitat '
- Pe acolo ar fi venit ' puteam. M-am uitat ' .
' Erau rosii. Pe maini aveam urme mari de lovituri. Eram vanata si rosie peste tot. '
Parca mai erau greseli pe acolo . . . acum nu imi mai amintesc .
' nu minim 3 comenturi nu next rapid '
Daca uni nu vor sa dea comment ii obligi tu , sau cum ?
Uni chiar pot astepta cateva zile . .-.
Daca altora o sa le placa sau mai stiu eu ce o sa dea comment nu va faceti voi griji .
As mai avea de zis . . . multe si proaste . . . dar hai sa ma opresc aici .
Cum alti fani naruto o sa vina si o sa va laude pentru ' talentul ' vostru eu nu va mai urez nici un ' succes ' .
Anyway .
' Cap .1 Trecutul din present 1 '
- Stiu ca nu prea tine de continut dar . . . present ? Nu e cunva prezent ? Si de ce ai pus iar acel unu acolo ?
' puteam M-am uitat '
- Pe acolo ar fi venit ' puteam. M-am uitat ' .
' Erau rosii. Pe maini aveam urme mari de lovituri. Eram vanata si rosie peste tot. '
Parca mai erau greseli pe acolo . . . acum nu imi mai amintesc .
' nu minim 3 comenturi nu next rapid '
Daca uni nu vor sa dea comment ii obligi tu , sau cum ?
Uni chiar pot astepta cateva zile . .-.
Daca altora o sa le placa sau mai stiu eu ce o sa dea comment nu va faceti voi griji .
As mai avea de zis . . . multe si proaste . . . dar hai sa ma opresc aici .
Cum alti fani naruto o sa vina si o sa va laude pentru ' talentul ' vostru eu nu va mai urez nici un ' succes ' .
Anyway .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2