06-11-2010, 09:28 PM
Mie mi se par ca pentru o incepatoare sunt chiar foarte bune .
Vad ca tutorialele si ceva munca te - au facut se evoluezi . Eu nu sunt experta in GFx sau Ps dar macar sa vin cu cateva incurajari . La inceput nu prea mi - au lacut imaginiile alese dar daca tie iti place e ceea ce conteaza .
Revenind la penultimul tau post cu acel sig .
Chiar mi - a placut . Mai ales culorile . Cred ca asta a fost al doilea [ sper sa nu ma insel ] sig care mi - a ' atras ' atentia dintre toate celalante .
Sa nu te lasi batuta ! Sa faci si sa faci GFx - uri pana o sa il manuiesti si mai bine !
Ja ne ' la edit - ul ala mult promis .
Vad ca tutorialele si ceva munca te - au facut se evoluezi . Eu nu sunt experta in GFx sau Ps dar macar sa vin cu cateva incurajari . La inceput nu prea mi - au lacut imaginiile alese dar daca tie iti place e ceea ce conteaza .
Revenind la penultimul tau post cu acel sig .
Chiar mi - a placut . Mai ales culorile . Cred ca asta a fost al doilea [ sper sa nu ma insel ] sig care mi - a ' atras ' atentia dintre toate celalante .
Sa nu te lasi batuta ! Sa faci si sa faci GFx - uri pana o sa il manuiesti si mai bine !
Ja ne ' la edit - ul ala mult promis .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2