06-11-2010, 06:57 PM
Sasuke x Hinata
Astia sunt mai mult decat opusi . Nici macar nu isi vorbesc in anime sau macar sa ii dea pa amandoi . Mi se pare banal cuplul . Sa fim sinceri . Astia care ' aleg ' cuplurile chiar nu au ce face .
Hinata x Sakura
Mai nou sunt lesbi ? Am vazut cateva poze . E chiar ciudat . Nu le mai plac baietii ? O___o
Hinata x Lee
Biata Hinata , e pusa cu toti tuti . [ fara suparare ]
Cred ca pe toate cuplurile existente in anime ii intrece : Gaara x Naruto . [ ador cuplul O___o si ala Sasuke x Itachi O___o Si Neji x Hinata -.-'' ]
Astia sunt mai mult decat opusi . Nici macar nu isi vorbesc in anime sau macar sa ii dea pa amandoi . Mi se pare banal cuplul . Sa fim sinceri . Astia care ' aleg ' cuplurile chiar nu au ce face .
Hinata x Sakura
Mai nou sunt lesbi ? Am vazut cateva poze . E chiar ciudat . Nu le mai plac baietii ? O___o
Hinata x Lee
Biata Hinata , e pusa cu toti tuti . [ fara suparare ]
Cred ca pe toate cuplurile existente in anime ii intrece : Gaara x Naruto . [ ador cuplul O___o si ala Sasuke x Itachi O___o Si Neji x Hinata -.-'' ]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2