06-11-2010, 03:02 PM
Albastru ... Zuppy este funny deci imi place -dupa parerea mea e vulpe nu pisica- ... nu am voie sa abuzez dar daca pun 11 nu inseamna abuz ... Primavara-i un anotimp de milioane ... renasterea naturii e ceva unic si fascinant pt mn unu ... da imi place si in acelasi timp imi pare rau pt cei de langa mn ... (nu am nici cel mai mic talent) ... mai orice melodie care-mi place mie ... pai e visul meu si nu-l impartasesc cu multi ... pai fac o treaba de exceptie ... dar nu-i cunosc
Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.(Voltaire)
de aceea
Un lucru il putem vedea clar si plastic numai daca are umbre si penumbre: moartea este umbra care da plasticitate vietii.(Lucian Blaga)
si de mentionat ca ...
Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa ... ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu ...
de aceea
Un lucru il putem vedea clar si plastic numai daca are umbre si penumbre: moartea este umbra care da plasticitate vietii.(Lucian Blaga)
si de mentionat ca ...
Nu iubesti o femeie pentru ca este frumoasa ... ci este frumoasa pentru ca o iubesti tu ...