03-11-2010, 03:27 PM
I am sorry . . . vin cam tarziu .
Ma gandeam . . . daca vrei sa nu te mai critic lucrarile asa te dur poti sa imi spui sau chiar sa
renunt la astea . Am vazut ca ai evoulat si nu vreau sa renunti doar din cauza unor mici critici aruncate pe acolo .
Nu am putut citi ultimul capitol -.-'' doar pe penultimul .
O singura greseala acolo .
" o " - " O "
Pentru ca incepe iarasi de la capat .
Actiunea e cam grabita , iar descriere cam lipsa . Noi putem astepta pana la partile de yaoi nu trebuie sa vrei sa ajungi inca din ' primul ' capitol la actiune adevarata .
Chiar imi cer scuze ca nu am prea intrat pe la fic - ul tau .____. scoala asta .
Ma gandeam . . . daca vrei sa nu te mai critic lucrarile asa te dur poti sa imi spui sau chiar sa
renunt la astea . Am vazut ca ai evoulat si nu vreau sa renunti doar din cauza unor mici critici aruncate pe acolo .
Nu am putut citi ultimul capitol -.-'' doar pe penultimul .
O singura greseala acolo .
" o " - " O "
Pentru ca incepe iarasi de la capat .
Actiunea e cam grabita , iar descriere cam lipsa . Noi putem astepta pana la partile de yaoi nu trebuie sa vrei sa ajungi inca din ' primul ' capitol la actiune adevarata .
Chiar imi cer scuze ca nu am prea intrat pe la fic - ul tau .____. scoala asta .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2