02-11-2010, 11:32 PM
Cand am citit titlul ficului si dupa ce am vazut ca Sakura a fost invitata la o petrecere pe un vas,ma asteptam sa fie un naufragiu,ei sa fie singurii supravietuitori,sa ajunga pe o insula pustie,acolo sa se intample "magia",dupa care sunt salvati,sunt confuzi,se casatoresc,au un copil brunet cu ochii ca pana corbului foarte expresivi (Sasuke schimbandu-si atitudinea aia enervanta-cel putin pt mine)si traind fericiti pana la adanci batraneti,dar m-ai luat prin surprindere.Caracterul Sakurei este ceva cu totul original.Pana acum ea era prostuta inocenta care se indragosteste de baiatul strazii cu un trecut dureros si care isi petrece vremea prin cluburi,ce mai? un afemeiat.Dar tocmai asta spuneam=>le-ai schimbat personalitatea complet.Nu m-am uitat dupa greseli gramaticale(de obicei nu o fac),dialogul este putin,dar frumos asezat in pagina si are sens.Naratiunea este perfecta,descrierea nu mai spun.Pe scurt ficul-cel putin din punctul meu de vedere-este minunat.Nu mai stau sa spun mai multe,ca incep iar sa fac scenarii eronate-ca mai sus-si sa-mi imaginez tot felul de posibile finaluri.
Succes!(O!Imi place ca pui repede nexturile)
Succes!(O!Imi place ca pui repede nexturile)