02-11-2010, 11:16 PM
Buna!! Nu- mi vine nici o introducere... asa ca am sa incep direct. Imi place ficul, ca toate lucrarule tale de altfel. Ideea este foarte originala( iti spun pentru ca pana acum nu ti- am mai comentat niciodata ficul.. desi l- am citit si am asteptat capitolele cu sufletul la gura) , cred ca nu mai are rost sa- ti spun, pentru ca banuiesc ca deja stii asta . La descriere, dialog si naratiune chiar nu ma bag.. nici n- as avea ce sa- ti reprosez, avand in vedere ca mie mi se par perfecte .
Capitolul asta m- a emotionat foarte mult.. aproape imi venea sa plang vazand cat de mult a suferit Kaoru. Imi place mult atitudinea pe care vrea sa si- o insuseasca... si sper sa reuseasca. Nu vreau sa mai pateasca ceva . Nu stiu de ce.. dar acum mi se pare mai schimbat fata de celelalte capitole.. poate doar mi se pare..
In sfarsit, ca toata lumea: Atept next- ul :-H !
Capitolul asta m- a emotionat foarte mult.. aproape imi venea sa plang vazand cat de mult a suferit Kaoru. Imi place mult atitudinea pe care vrea sa si- o insuseasca... si sper sa reuseasca. Nu vreau sa mai pateasca ceva . Nu stiu de ce.. dar acum mi se pare mai schimbat fata de celelalte capitole.. poate doar mi se pare..
In sfarsit, ca toata lumea: Atept next- ul :-H !
Mi-e foameee!!!