02-11-2010, 10:05 PM
Ahh, de când n-am mai intrat pe Zup. M-a cam furat jocul Jade Dynasty, aşa să revenim .
Azi, la ora de istorie, profesoara noastră dragă, a făcut un pleonasm:
''-La jumătatea mijlocului acelui secol. ''
Jumătatea mijlocului, interesant, nu ?
La ora de Biologie, s-a aflat că s-au bătut două fufe pentru un băiat.Vine doamna de sport în clasă la Biologie, şi începe să spună:
''- Domne, nu-i înţeleg pe ăştia, care şi-o trag cu aia sub copac, după în clasă [vorbea cu noi] . La ce le trebuie fete la vârsta asta? Bine, nu spun că fetele sunt mai cu moţ, ele îi provoacă! ''
Aşa, după vine la noi şi spune:
''-Asta este o boală! Când vezi vreun bărbat că e lângă tine, şi şi-o scoate şi te aleargă, când îl vezi pe ăla că-şi face labă lângă gard, feriţi-vă ! ''
Eu una mă căcam pe mine de râs .
Azi, la ora de istorie, profesoara noastră dragă, a făcut un pleonasm:
''-La jumătatea mijlocului acelui secol. ''
Jumătatea mijlocului, interesant, nu ?
La ora de Biologie, s-a aflat că s-au bătut două fufe pentru un băiat.Vine doamna de sport în clasă la Biologie, şi începe să spună:
''- Domne, nu-i înţeleg pe ăştia, care şi-o trag cu aia sub copac, după în clasă [vorbea cu noi] . La ce le trebuie fete la vârsta asta? Bine, nu spun că fetele sunt mai cu moţ, ele îi provoacă! ''
Aşa, după vine la noi şi spune:
''-Asta este o boală! Când vezi vreun bărbat că e lângă tine, şi şi-o scoate şi te aleargă, când îl vezi pe ăla că-şi face labă lângă gard, feriţi-vă ! ''
Eu una mă căcam pe mine de râs .