01-11-2010, 01:13 AM
O.O'' What the.. ? I-as intreba ce le-a venit asa deodata sa ma ceara de nevasta toti 3 odata.. imbracati asa.. sau au pus un pariu sa vada pe care dintre ei ii accept.. hmm nu-mi place nici unul dar daca zici ca-i obligatoriu sa aleg pe cineva, atunci sa vedem.. Pe sasuke il reping din prima, because i hate him very very much xP. Il iau la bataie de trebuie sa intervina Naruto si Yondaime ca sa-l mai scoata viu din mainile mele. Apoi urmeaza Yondaime.. il refuz doar ptr ca vine cu floarea aceea cadavru. Bleah, urasc sa vad cadavre si nici nu vreau sa-mi inchipui cum poate mirosi floarea aceea.. bleah xP Ii zic sa plece repede, daca nu vrea sa ajunga sa-si manance floarea .. Deci mai ramane Naruto. Stiu ca Naruto e plin de idei traznite, si e amuzant cand se maimutareste. Poate ca toata chestia a fost ideea lui, dar l-as accepta totusi. As rade ca a venit la mine cu o urzica.. ["asa se vine cand ceri pe cineva in casatorie?"] Dar apreciez ca ai fost original : )) Bineinteles, "casnicia" nu ar dura mult.. Peste cateva zile Naruto ar disparea misterios si nimeni nu l-ar mai vedea vreodata
next: Ce ai face daca dupa o seara de petrecere acasa la Sakura, l-ai intalnit pe Kiba, v-ati imprieteni si ati petrece ceva timp impreuna, ai afla ca vei avea un copil cu el?
next: Ce ai face daca dupa o seara de petrecere acasa la Sakura, l-ai intalnit pe Kiba, v-ati imprieteni si ati petrece ceva timp impreuna, ai afla ca vei avea un copil cu el?
[center][/center]
[center]大蛇丸[/center]
[center]大蛇丸[/center]