Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

hello friends

hello friens
buna prieteni,ma numesc Sophie si am 14 ani,sunt noua pe zup si am venit cu ganduri pasnice cu dorinta de-ami face prieteni PS.I"m not an alien:-p
Sa va spun cate ceva despre mine,nu?3
In primul rand ar trebui sa stiti ca iubesc engleza dar uneori am tendinta de-a forma noi cuvinte...asta la scris,la pronuntie ma descurc:-p
Asa..........momentan stau la tara in comuna Sancel dar inainte de asta am stat 4 ani in Baia Mare 2 in Belgia si am dat si o tura la Paris
Imi place enorm sa citesc......pot spune ca exagerez uneori........citesc orice ce-mi poate tranzmite un sentiment puternic,ceva ce ma face sa stau pe ganduri trei zile este ideal pentru inima mea
Sunt fana anime de la vreo 10 ani,pana acum nu am prea vizioat eu animeuri deoarece a trebuit sa fac o pauza de 2 ani......deci am multe cu care sa ma pun in tema....din acest motiv am hotarat sa-mi iau un apartament permanent sper,in zup3
animeurile pe care le-am vizionaat pana acum sunt putine,unele nu in totalitate,dar aceestea se vor schimba cu timpul:
-Fullmetal Alchemist -Yu Yu Hakusho
-Bleach -Inuyasha
-Slayers -Honey & Clover
-Nana -Căpitanul Tsubasa -
-Naruto -Death Note - -Full Metal Panic! -Kaleido Star
-Spirala -Kamichu - Zeiţa şcolăriţă
- Blue Gender -Kiddy Grade
-Gravitation -R.O.D the T.Vcc
-Jigoku Shoujo -Paradise Kiss
-Ghost Stories -Elfen Lied
Muzica.......imi plac toate genurile doar ca manelele nu le prea inghit.......trupa mea preferata vred ca este Linkin Park,dar nu prea imi place sa am preferati,imi plac mai multe trupe si cantareti
Melodiile mele preferate sunt Kiss Kiss-este un cantec Korean si celine dion because you loved me,aste mi-au intrat adanc in inima,in rest imi plac multe
daca aveti intrebari nu ezitati sa-mi puneti va rog,si deeasemenea v-as ruga sa-mi dati ceva sugesti anime/manga dak se poate3

Răspunsuri în acest subiect
hello friends - de Dufresne - 31-10-2010, 02:07 AM
RE: hello friends - de Otrava - 31-10-2010, 05:07 PM
RE: hello friends - de yaoi maniac - 31-10-2010, 05:14 PM
RE: hello friends - de Miranda. - 31-10-2010, 05:39 PM
RE: hello friends - de Dufresne - 31-10-2010, 06:58 PM
RE: hello friends - de Marina. - 31-10-2010, 07:07 PM
RE: hello friends - de Dufresne - 01-11-2010, 03:29 PM
RE: hello friends - de Miranda. - 12-12-2010, 01:15 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  hello my dear new friends! powermewmew 2 2.320 05-01-2009, 10:41 AM