30-10-2010, 11:19 PM
Am şi eu câteva faze, unele poate's seci, dar pe moment erau amuzante :]]
1. Ora de religie... profa nu ştiu ce tot zicea pe acolo şi la un moment dat era ceva cu lumea spirituală.
Eu: Adică fantomele?
Profa: -.-" Nu! ~ [ pun muu~uuulte întrebări despre demoni, fantome, etc şi profa s-a cam săturat, înafară de asta o deranjează mult când întreb de demoni sau îngeri negrii :]] ]
Coleg: Atunci strigoii!
Dragii mei colegi erau pe jos de râs.
2. Tot la ora de religie. Trebuia să scriem definiţia îngerilor. Eu citisem aia mai de mult, la bibliotecă intr-o enciclopedie . :]
Eu: Aaaa, ştiam asta! Am citit undeva! <3 *foarte mândră de mine* ... dar nu o mai ştiu... -.-
Clasa:
3. Ora de civică. Ne-a dat test şi ne-a dat profu' o foaie de caiet d'ală mic. Testul era de cinci-şase exerciţii destul de lungi. Ştiam că foaia care ne-a dat-o el nu ne ajunge şi am întrebat ce facem. La care el:
Profu' : Nu fi femeie!
Eu: Păi dacă aşa m-a făcut mama, ce dracu?!
Nu a mai zis nimic.
4. La dirigenţie. Diriga era tot cu gura pe noi şi se uita prin catalog la note şi absenţe. Ajunge la mine şi ştiam ca e totul ok.
Eu: Abesenţe nu am , notele le ştiu... e ok
Diriga: Da, dar la matematică?
Eu: Da' aia e mateeeeeeeeee~! -.-"
5. Tot în ora de dirigenţie. Zicea diriga ceva de un caiet în care să noteze şeful clasei toate chestiile "rele" care se petrec în clasă.
Colegă: Acolo se notează şi de câte ori ne cerem la baie?
Diriga: Tu acum faci mişto de iniţiativa mea?
Colega: Nu !
Alţi doi colegi *în şoaptă* : Lasă că am făcut noi destul înainte! :]]
1. Ora de religie... profa nu ştiu ce tot zicea pe acolo şi la un moment dat era ceva cu lumea spirituală.
Eu: Adică fantomele?
Profa: -.-" Nu! ~ [ pun muu~uuulte întrebări despre demoni, fantome, etc şi profa s-a cam săturat, înafară de asta o deranjează mult când întreb de demoni sau îngeri negrii :]] ]
Coleg: Atunci strigoii!
Dragii mei colegi erau pe jos de râs.
2. Tot la ora de religie. Trebuia să scriem definiţia îngerilor. Eu citisem aia mai de mult, la bibliotecă intr-o enciclopedie . :]
Eu: Aaaa, ştiam asta! Am citit undeva! <3 *foarte mândră de mine* ... dar nu o mai ştiu... -.-
Clasa:
3. Ora de civică. Ne-a dat test şi ne-a dat profu' o foaie de caiet d'ală mic. Testul era de cinci-şase exerciţii destul de lungi. Ştiam că foaia care ne-a dat-o el nu ne ajunge şi am întrebat ce facem. La care el:
Profu' : Nu fi femeie!
Eu: Păi dacă aşa m-a făcut mama, ce dracu?!
Nu a mai zis nimic.
4. La dirigenţie. Diriga era tot cu gura pe noi şi se uita prin catalog la note şi absenţe. Ajunge la mine şi ştiam ca e totul ok.
Eu: Abesenţe nu am , notele le ştiu... e ok
Diriga: Da, dar la matematică?
Eu: Da' aia e mateeeeeeeeee~! -.-"
5. Tot în ora de dirigenţie. Zicea diriga ceva de un caiet în care să noteze şeful clasei toate chestiile "rele" care se petrec în clasă.
Colegă: Acolo se notează şi de câte ori ne cerem la baie?
Diriga: Tu acum faci mişto de iniţiativa mea?
Colega: Nu !
Alţi doi colegi *în şoaptă* : Lasă că am făcut noi destul înainte! :]]