30-10-2010, 12:03 AM
Off MI AMOR !!!! De ce ne faci asta eu nu vreau sa fiu rea dar de ce insisti atat de mult adica 3 ficuri intro zi si o poezie [ si ficurile defpt nu pot le numi ficuri =_= ] . Nu mai comentez si la asta ca ma iau dracii ca acelasi lucru ce ti-am zis la celalate doua ''ficuri '' e valabil si acuma . Daca faci mai mult te perfectionezi ! O_O '' Gresesti ! Te perfectionezi : trecand pe la regulament ;) , cititnd mai mult [ de exemplu : ficurile unor utilizatori model ( nu dau nume nu stau sai laud :))) ) , carti poate chear si reviste ] , lucrand mai mult la fiecare capitol straduindute sa faci ceva furmos. ] Adica nu stai si scri cateva randuri si zici ca asa te perfectionezi :)). Vroiai sa fie parodie ? O_O Nu am ras [ din fericire ] si aia era mai lunga vba Deei si nu e deloc amuzant iti spune ZuZu . Titlul : Undeva in sat. => plictisitor adica undeva in sat :O Ce vei zice UNDEVA IN SAT MAM CASATORIT la sfarsitul ficului ? O_O =)) Deci ar trebui ca si continutul sa reprezinte titlul sau invers ? =)).
In fine acelsai lucru daca team deranjat imi zici si imi cer scuze>_> :P:*
In fine acelsai lucru daca team deranjat imi zici si imi cer scuze>_> :P:*