29-10-2010, 11:55 PM
Uuu La La !!! Draguta mea daca asta se numeste capitol ! te rog eu frumos ! asta nici 15 randuri nu are si are si un emoticon O_O'' Sau eu nu vad bine . am eu ochelari dar nici chear asa. Descriere .....Doh sa nu zic. Actiunea.....Deja ma doare capul . Dialogul O_O Nici nu stiu cine vorbeste nici care sunt personajele dupa parerea mea sunt asa doua persoane de pe strada care se intalnesc =_=. Naratiunea .... Misto faza -> nu prea are :)). Titlul ORASUL ANORMAL =)) Misto rau de tot defpt misto spre super naspa [ ca si proofa de romana :)) >:) ] si cum a zis minunata mea Deea se potriveste cu continutul .
In fine numai comentez ca deja miai stricat bunadispozitie >_< Adica dupa ce vin de la party de park mas fi imbatat[ dar nu am fcto .. pacat ] si park mas fi drogat [ staty linistiti ka mam drogat dect cu apa plata si dropssuri >:) ] citesc asta care nici nu se poate numi capitol .
Daca tea deranjat ce tiam zis Pm Mesaj la profil si iaratama dar trebuie sa te inveti .
In fine numai comentez ca deja miai stricat bunadispozitie >_< Adica dupa ce vin de la party de park mas fi imbatat[ dar nu am fcto .. pacat ] si park mas fi drogat [ staty linistiti ka mam drogat dect cu apa plata si dropssuri >:) ] citesc asta care nici nu se poate numi capitol .
Daca tea deranjat ce tiam zis Pm Mesaj la profil si iaratama dar trebuie sa te inveti .
![[Imagine: Jun0xCa.png]](http://i.imgur.com/Jun0xCa.png)