29-10-2010, 10:57 PM
Da, ţin şi cu siguranţă nu aş lăsa - o să se ducă pe apa sâmbetei pentru un moft. Am multe chestii de făcut şi nu primesc o a doua şansă dacă mor (asta e valabil în religia noastră, cică). Plus că unde ar mai fi acţiunea dacă totul ar fi roz şi pufos? Când trece un timp şi îţi aduci aminte toate chestiile prin care ai trecut şi vezi că ţi - ai atins scopul alta e senzaţia.
Cred că mi - am făcut prea bine înţeleasă părerea despre viaţă. [[:
Citat:As vrea sa stiu, daca ati fi intr-un vreun pericol de moarte, ati vrea sa va salvati sau .... nu ati face nimic si ati muriiPăi, zimi tu mie cum să mă salvez când trece unul cu 120 km/h şi dă peste mine? Idei?
Citat:Daca ar fi un om care te ameninta cu un cutit ce ai zice? Ai zice ,, Omoara'ma nu-mi pasa '' sau ai incerca sa gasesti o solutie pentru ca tii la viata ta ...Îi dau bani să îşi ia o pastilă. Poate îi trece dorinţa de a mă omorî degeaba.
Cred că mi - am făcut prea bine înţeleasă părerea despre viaţă. [[:
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.