29-10-2010, 08:26 PM
Deci . . . am vazut un comment de al ta numai cu puncte in gen " . . . " doar ca un rand intreg =.= si mi - am zis " alta fitoasa " eram curioasa sa vad un fic de al tau .
Deci . . . mai ingrozit [ nu ca eu as fii mai buna ]
Cum a zis si Marina , alt motiv mai mult nu gasea sa vina in satul . . . ca ciuciu ai pus vrun nume . =.= Si motivul de a fi venit acolo pentru moartea lui Micheal Jackson era unul mult mai bun . =.=
Sa fim seriosi .
" Si vin eu acum in satul asta....... "
Mai puneai cateva puncte si te puteai da mare ca ai facut un rand .
Deci.
Descriere - cucu bau ' *.*''
Dialog - nu inteleg cine zice ce , prea sec si in exces .
Disclaimerul stiam ca se pune la inceputul fic - ului , dar tu cum nici nu ai vreo 20 sau vreo 30 de randuri :-? ma indoiesc ca e un ' fic ' .
Lasa space dupa puncte , virgule -.- asa arata inestetic .
50 - cinci zeci
700 - sapte sute
Cum a zis si Marina , scrie draga cu litere ._________.
Si as mai critica . . . dar am o lene de a mai scrie .________.
Eu nu iti doresc nimic. :P
Deci . . . mai ingrozit [ nu ca eu as fii mai buna ]
Cum a zis si Marina , alt motiv mai mult nu gasea sa vina in satul . . . ca ciuciu ai pus vrun nume . =.= Si motivul de a fi venit acolo pentru moartea lui Micheal Jackson era unul mult mai bun . =.=
Sa fim seriosi .
" Si vin eu acum in satul asta....... "
Mai puneai cateva puncte si te puteai da mare ca ai facut un rand .
Deci.
Descriere - cucu bau ' *.*''
Dialog - nu inteleg cine zice ce , prea sec si in exces .
Disclaimerul stiam ca se pune la inceputul fic - ului , dar tu cum nici nu ai vreo 20 sau vreo 30 de randuri :-? ma indoiesc ca e un ' fic ' .
Lasa space dupa puncte , virgule -.- asa arata inestetic .
50 - cinci zeci
700 - sapte sute
Cum a zis si Marina , scrie draga cu litere ._________.
Si as mai critica . . . dar am o lene de a mai scrie .________.
Eu nu iti doresc nimic. :P
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2