29-10-2010, 01:13 AM
ok, acum e invers, ai inceput mai slab,dar sfarsitul ti-a iesit mai bine. Spui ca e poezie veche, asa ca o iau in calcul asta.
Deci here I go:
1.Ce înseamnă să fii vie . mai degraba a fi vie.
2.Zi de zi , noapte de noapte ,
Oamenii merg spre moarte . suna mai artistic/literar Oamenii pasesc spre moarte si de asemenea se evita un usor disconfort in timpul citirii.
3. Totul pare rupt în lumea asta ..asta e in plus pe acolo.
4.Aripi frânte de vântul prea rece
Se întind acum spre soare
Sperând să nu fie renegate .
Viaţa ne pedepseşte pe toţi
Fără să îi pese de rugăminţi aici e haos...adica ori ai facut intentionat partea asta fara rima,sau iti place sa ma faci sa scriu mult. ideea din ele persista si fara rima nu asta e problema,dar trebuie sa te hotarasti de la inceput ce tipar folosesti.
5.Aripi frânte de picături de ploaie
Nu vom mai vedea niciodată nepăsare. imi cer scuze aici dar o sa imi permit sa modific cu o versiunea de-a mea, pe care ia-o doar ca pe o alternativa,nu neaaparat de buna:
Aripi frante in picaturi de ploaie
Vom inchide nepasarea-ntr-o foaie
6. De sentimente nu mi-e frică
Vreau doar singurătate cruntă . same old story from above
7.Mă înfăşor în aripi rupte de gânduri
Sperând să dispar înainte de alte învelişuri .
LiniÅŸte lucie ÅŸi dulce
Îmi pătrunde acum în minte sincer mi-e mila de cuvintele astea. Ai putea face atat de multe cu ele....dar am impresia ca eziti sa faci rima...sper sa fie doar impresia mea.
8. Transformând-o în durere
Pentru că aşa i se cere .
Aripi frânte de tine
Se ridică acum sus , tot mai sus ,
Fără a se uita înapoi la nemurire .
Aripi frânte , odată triste
Se prefac pentru totdeauna în batiste . la astea no comment. As indrazni sa spun ca esti iertata pentru toate greselile de mai sus numai pentru frumusetea astora. Dar n-o fac, nu te ajuta cu nimic.
9. Felicitari...idei excelente, cuvinte la fel...mai ai de lucru la dexteritatea gandirii.
P.S: o astept pe urmatoarea
Deci here I go:
1.Ce înseamnă să fii vie . mai degraba a fi vie.
2.Zi de zi , noapte de noapte ,
Oamenii merg spre moarte . suna mai artistic/literar Oamenii pasesc spre moarte si de asemenea se evita un usor disconfort in timpul citirii.
3. Totul pare rupt în lumea asta ..asta e in plus pe acolo.
4.Aripi frânte de vântul prea rece
Se întind acum spre soare
Sperând să nu fie renegate .
Viaţa ne pedepseşte pe toţi
Fără să îi pese de rugăminţi aici e haos...adica ori ai facut intentionat partea asta fara rima,sau iti place sa ma faci sa scriu mult. ideea din ele persista si fara rima nu asta e problema,dar trebuie sa te hotarasti de la inceput ce tipar folosesti.
5.Aripi frânte de picături de ploaie
Nu vom mai vedea niciodată nepăsare. imi cer scuze aici dar o sa imi permit sa modific cu o versiunea de-a mea, pe care ia-o doar ca pe o alternativa,nu neaaparat de buna:
Aripi frante in picaturi de ploaie
Vom inchide nepasarea-ntr-o foaie
6. De sentimente nu mi-e frică
Vreau doar singurătate cruntă . same old story from above
7.Mă înfăşor în aripi rupte de gânduri
Sperând să dispar înainte de alte învelişuri .
LiniÅŸte lucie ÅŸi dulce
Îmi pătrunde acum în minte sincer mi-e mila de cuvintele astea. Ai putea face atat de multe cu ele....dar am impresia ca eziti sa faci rima...sper sa fie doar impresia mea.
8. Transformând-o în durere
Pentru că aşa i se cere .
Aripi frânte de tine
Se ridică acum sus , tot mai sus ,
Fără a se uita înapoi la nemurire .
Aripi frânte , odată triste
Se prefac pentru totdeauna în batiste . la astea no comment. As indrazni sa spun ca esti iertata pentru toate greselile de mai sus numai pentru frumusetea astora. Dar n-o fac, nu te ajuta cu nimic.
9. Felicitari...idei excelente, cuvinte la fel...mai ai de lucru la dexteritatea gandirii.
P.S: o astept pe urmatoarea
God?...I've surpassed him long ago....