Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ]

#8
Multumesc pt comuri8 hug
ALcoolicii Anonimi nu se ocupa doar cu alcoolicii, ci cu viciile in general. E un fel de terapie in grup. Scuze pt fete 9... SI referitor la ficuri, am citit cam tot de pe zup 21 de la yaoi si yuri 8
Multumesc mult, friendz 8hughughug


next 4



Capitolul 3

Takashi - http://2.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/SU...800/59.jpg


'' Nu se poate ... '' isi spuse fata in mintea ei privind pierduta pe fereastra. Cerul plangea alaturi de ei, aratandu-si durerea.
Misa se aseza pe un scaun, alaturi de mama si tatal iubitului sau, care deja parca nu mai aveau lacrimi.

In salon, doctorii deja adusesera defibrilatoarele si le frecau unul de celalalt. Ii dezbracara trupul fara viata si ii lipira aparatele de piept, trecandu-i prin trup curent. Dupa cateva incercari, aparatul ce indica bataile inimii incepu sa ticaie. Doctorii zambira fericiti si unul dintre ei iesi afara la parintii acestuia cu un zambet satisfacut si spuse :
- Acum e bine !
Misa izbucni in plans, de fericire de data asta. O lua pe mama lui Yuki in brate si o saruta lung pe obraz, dupa care dadu sa intre in salon, insa doctorii o oprira. Tanarul avea nevoie de liniste, fiind inca inconstient.
Cel ce le daduse vestea buna le sugera sa se intoarca acasa, baiatul fiind sub observatie acum, in afara oricarui pericol.

Cei trei iesira afara din spital. Soarele apunea dupa un bloc inalt, aruncand sageti aurii peste orasul parca in transa. Misa o lua in directia opusa parintilor lui Yuki, miscandu-se destul de repede printre cartierele cenusii si neprimitoare ale orasului.
Misa era o tanara destul de atragatoare, cu parul negru nu foarte lung, ochii negrii si mari si un trup zvelt,, foarte frumos croit si apetisant. Era imbracata intr-o fusta scurta, neagra, cu tenesi in picioare si un maieu negru decoltat, care ii scotea sanii in evidenta.
o lua prin cartierul detinut de gasca rivala a lui Yuki, gasca lui Takashi. Curand, tanara se simti urmarita, insa ignora sentimentul, realizand ca nu este nimeni in spatele sau. Continua sa mearga.
In cateva minute ajunse acasa. Era singura acasa in acea noapte. Deschise usa blocului si intra. Merse la scari si incepu sa urce. Se auzi usa in spatele ei si cineva urcand rapid. Ignora din nou acea persoana. Ajunse la usa si descuie, dupa care intra. Cand dadu sa inchida, un picior se propti in usa, impiedicand-o sa inchida. Acea persoana intra inchizand usa cu cheia dupa ea. Misa ramase uimita. In fata mea se afla Takashi, tanarul care o placuse la nebunie inainte ca ea sa devina iubita lui Yuki. Acum insa, el o ura.
- Ce avem noi aici ? intreba acesta cu un zambet pervers pe chip.
- Takashi ... Ce cauti aici ? intreba tanara uimita privindu-l cu teama, insa baiatul nu ii mai raspuse. Incepu sa inainteze spre ea, iar ea incepu sa mearga in spate, insa se lovi de canapeaua de piele din sufragerie si cazu pe spate.
Baiatul se urca deasupra ei si ii imobiliza mainile deasupra capului, dupa care incepu sa o sarute violent pe buzele-i dulci, muscand cu ura. Misa se zbatea sub el, plangand.
- Nu face asta ! striga speriata, insa din nou, Takashi o ignora pe fata, mana strecurandu-i-se pe sub fusta ei in chiloti. Trase putin de ei si isi introduse un deget in interiorul ei si incepu sa il miste violent. Fata scapa un scancet dupa care izbunci in lacrimi.
Tanarul o dezbraca rapid de haine si se urca deasupra ei. Se desfacu la slit si o intoarse cu posteriorul spre el, dupa care o patrunse cu toata forta scotand un geamat satisfacut cand tanara urla de durere. Isi lasa chipul pe cearsaf, udandu-l cu lacrimile in timp ce isi musca cu putere buza de jos pana ce simti gustul sangelui. Incerca din rasputeri sa isi abtina urletele de durere in timp ce Takashi gafaia satisfacut deasupra ei.
O intoarse dintr-o miscare pe spate si o patrunse din nou, incepand sa se miste din ce in ce mai tare.
- Opa ! Nu mai esti virgina ! spuse acesta ranjind. Se pare ca Yuki ti-a intrat deja in pantaloni. Pacat ! Voiam sa te aud tipand ! mare pacat ! spuse acesta muscand-o violent de san pana cand aceasta tipa de durere.
Dupa alte cateva zeci de minute de calvar, Takashi se elibera de lichidul albicios si cald in interiorul Misei, apoi se ridica si o saruta, muscand-o de buze. O apuca de par si o ridica in picioare, dupa care incepu sa o bata cu pumnii si cu piciaorele. O intoarse iarasi cu spatele si o penetra iarasi, mainile incolacindu-i-se in jurul gatului sau si incepand sa stranga pana ce fata ramase fara aer ...

- In curand vei putea iesi din spital ! ii spuse un doctor tanarului Yuki, care acum se simtea mai bine. Ai trecut peste morte ! il batu pe umar. Esti un baiat puternic, lasa-te de droguri !
- Multumesc ! spuse baiatul ridicandu-se din pat si vru sa mearga la baie, dar ii veni in minte chipul Misei. Ii sopti numele si se repezi spre telefon. Il apuca si il apela pe Ryu .
- Alo ? se auzi din cealalta parte.
- Du-te la Misa si vezi ce e cu ea ! striga Yuki in telefon nervos, apoi inchise.

Tanarul se aseza pe pervazul geamului. Afara era intuneric. Privi ora : 02:23. Era foarte tarziu si se simtea ciudat. Parea ca se intamplase ceva rau. Luna stralucea trista peste frumosul Kyoto.
'' Am scapat de moarte ... '' isi spuse tanarul in gandul sau, insa o senzatie stranie nu il parasea.
- Misa ... sopti usor.

Ryu intra in apartamentul iubitei lui Yuki si o vazu pe aceasta plina de sange si vanatai, zacand in pat. Pieptul nu i se mai ridica deloc.

In cateva minute, Ambulanta si Politia erau la fata locului, declarandu-i decesul tinerei fete. Recoltasera probele pentru a afla cine e ucigasul si Ryu astepta ca pe jar raspunsul. Tanarul hotari sa nu ii spuna deocamdata lui Yuki despre moartea iubitei sale.

Un inger traise, iar altul murise ...



_______
Sper ca va place pupicpupicpupichug Astept pareri si critici
P.S. : SOrry, am incercat sa corectez, daca am mai scapat cate ceva imi pare rau.
Kissez all :X
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in heroina [ yaoi +18 ] - de Beatrix LaVey - 27-10-2010, 10:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Iluzii - fum si oglinzi [+18, yaoi, facut de manu si gabytsswh] Nywa 81 49.002 17-12-2011, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  [Terminat] Totally Dominated [*YAOI*] Yaoi Queen 237 144.506 08-04-2011, 11:18 PM
Ultimul răspuns: βεκi
  [Terminat] Let Me Be... Your Guardian [*YAOI*] [+18] Yaoi Queen 111 75.611 08-01-2011, 03:54 AM
Ultimul răspuns: AyameXx
  [Terminat] The Way We Are [yaoi] Yaoi Queen 136 106.686 28-11-2010, 03:06 AM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Terminat] Love isn't simple [yaoi] myuu 102 63.483 03-08-2009, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 136.580 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  [Terminat] More than brotherly love [yaoi] Lithium-Angel 221 123.753 16-06-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Lithium-Angel
  [Terminat] Love Song [shonen-ai / yaoi] Yaoi Queen 85 54.788 19-04-2009, 07:36 PM
Ultimul răspuns: Aiumy
  [Terminat] Crazy Love [Shonen-ai / Yaoi] Lye 69 67.145 22-11-2008, 01:00 PM
Ultimul răspuns: dia_love_gackt
  [Terminat] I don't need money but I need you! [ shounen-ai / yaoi ] bastard_in_love 40 29.738 02-08-2008, 06:48 PM
Ultimul răspuns: Ice_angel_234


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)