27-10-2010, 08:21 PM
Eram azi la ora de engleza. Stam noi ce stam, iar noi fiind la ultimul etaj, vantul trage mai tare pe acolo, provocand un sunet ce te zgarie pe creier. Deci, incepe acolo sa "cante" acel sunet minunat, facandu-ne pe toti sa ne astupam urechile =]] Si se trezeste un coleg :
- Fantome teacher, fantome !
La care profa' :
- Taci tu acolo.. !
Inca, cateva minute si iar incepe, eu, fiind satula pana peste cap de sunetu' ala ma dau cu capu' de banca si ma ridic dupa cateva secunde. O vad pe profa' cum se holbeaza la mine si ne explica de ce se aude. La care tot acelasi coleg fraier :
- Acuma vin extraterestrii, teacher !
Si ma intorc eu :
- Mai, da tu esti chiar batut in cap !
Si incepe clasa sa rada. Profesoara se uita la noi si nu zicea nimic. Baiatu' acela statea si se uita la noi cum radem fara sa zica nimic.
P.S.: Da stiu ca nu e amuzanta, dar eu am ras la faza asta o ora ! =]]
- Fantome teacher, fantome !
La care profa' :
- Taci tu acolo.. !
Inca, cateva minute si iar incepe, eu, fiind satula pana peste cap de sunetu' ala ma dau cu capu' de banca si ma ridic dupa cateva secunde. O vad pe profa' cum se holbeaza la mine si ne explica de ce se aude. La care tot acelasi coleg fraier :
- Acuma vin extraterestrii, teacher !
Si ma intorc eu :
- Mai, da tu esti chiar batut in cap !
Si incepe clasa sa rada. Profesoara se uita la noi si nu zicea nimic. Baiatu' acela statea si se uita la noi cum radem fara sa zica nimic.
P.S.: Da stiu ca nu e amuzanta, dar eu am ras la faza asta o ora ! =]]