Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naufragiul iubirii...

#20
Uitati cap 5… mai maricel :D..



Capitolul 5


Nu i- am raspuns. Atunci cand a ajuns in dreptul meu l- am apucat de mana si privindu- l direct in ochi am facut ceva ce nu am gandit. Am facut ceva de care sigur nu imi va parea rau si nici nu aveam de ce. Mi- am apropiat incet fata de a lui, inca privindu- l in ochii negri. M- am ridicat pe varfuri, din cauza ca el era cu un cap mai inalt ca mine, si i- am atins buzele cu ale mele.. doar le- am atins. Deja tremura.. oh Doamne daca doar prin simplul fapt ca i- am atins buzele tremura nici nu vreau sa- mi imaginez ce ar fi facut daca as fi cerut mai mult. Am inceput sa- I mangai incet si senzual buzele cu ale mele, pentru a intensifica nerabdarea lui si pentru a- i crea o stare de nervozitate. Brusc, mi- am indepartat fata de a lui intorcandu- I spatele, apoi spun de parca nimic nu s- ar fi intamplat:
- N- ai de gand sa pleci? Trebuie sa ma schimb.
Desi eram cu spatele si nu ii puteam vedea fata.. stiam ca era nervos.. ba chiar mai mult de- atat. Aud cum isi indreapta pasii apasati spre mine, apucandu- ma brutal de mana stanga intorcandu- ma fortat cu fata la el. Ma priveste timp de cateva clipe, apoi intr- o fractiune de secunda isi lipeste buzele de ale mele. Ma asteptam la asta.. si exact la asta vroiam sa ajung. Incerca parca infometat sa imi desparta buzele. Intr- un sfarsit, cand credea ca eforturile lui de a ajunge la locul dorit erau pe cale de a se termina, ii las cale libera. Simt cu limba lui nerabdatoare, imi patrunde in gura atingand- o pe a mea. Mai intai timid… apoi mai increzator, vazand ca nu fac nicio miscare. Imi era mila de el.. in timp ce se straduia sa creeze un sarut cat de cat pasional, eu nici macar nu ii raspundeam. In cele din urma.. preiau conducerea. Limba mea intra intr- un dans haotic si dezordonat cu a lui. Imi bag mainile in parul lui negru, pentru a ne apropia mai mult, iar el isi aseaza mainile pe spatele meu. Era destul de placuta acea senzatie, ma facea sa tremur si sa scot niste sunete infundate… insa acea situatie nu putea continua la nesfarsit.. deja ma plictisisem de el. Vrand ca acel sarut sa se termine, il musc destul de tare de limba, apoi ma indepartez de el, spunandu- I nepasatoare cu un zambet pervers:
- Destul.. iti ajunge pentru ziua de azi!
Vad cum isi ia mainile de la gura apropiindu- se din ce in ce mai mult de mine:
- Pentru azi… imi spune soptit la ureche, apoi iese din camera, nu inainte sa- si mangaie obrazul de al meu.
De indata ce iese din camera, un raset rautacios isi face simtita prezenta in incapere. Cand devenisem eu atat de rea? Nici nu ma mai recunoasteam.. oare el chiar a reusit sa ma aduca in starea asta?
Incerc sa inlatur aceste ganduri, uitandu- ma la rochia pe care mi- a dat- o brunetul. Era de un rosu aprins, fara bretele si foarte scurta. Simpla dar sexy.. poate prea sexy. Chicotesc putin. Bine ca in ziua aceea nu ma incaltasem cu bascheti, ci cu o percehe de pantofi negri luciosi cu toc cui. Ma imbrac incet cu rochia si ma uit in oglinda. Chiar aratam bine. Rochia mi se mula pe sanii, de care ma mandream si pe talia subtire, ca mai apoi sa cada in valuri pana pe la jumatatea coapselor, punandu- mi in evidenta picoarele suple, si nu numai. Accesoriile ramaneau aceleasi si anume o percehe de cercei rotunzi, un lant cu numele meu, si doua bratari, toate fiind din argint. Chiar daca lucram la o firma de diamante, nu imi placea sa port accesorii cu diamante. De ce? Pur si simplu. Poate ca imi aminteau de munca si nu vroiam sa- mi amintesc, mai ales cand eram stresata. Imi caut geanta, de unde scot un creion dermatograf, rimel si un luciu de buze. Nu- mi trebuia mai mult. Imi placea sa fiu cat mai naturala.. insa la o ocazie ca asta trebuia sa ma maimutaresc putin.
Aud un ciocanit in usa, iar dupa cateva momente isi face aparitia prietena mea cea mai buna. Era intradevar frumoasa. Era imbracata intr- o rochie neagra pana la genunchi, iar parul lung il avea prins intr- o coada.
- Ma gandeam ca n- ai sa mai ajungi! Ce ti- a luat atat? Ii spun eu in gluma.
- Eih… m- am cam ratacit pe drum, spune ea tot in gluma
- Nu mai conteaza acum.. ceea ce conteaza este ca in sfarsit am cu cine sa vorbesc, ii zic oftand.
- Ce e? nu ti- a priit plimbarea cu Uchiha? Ma intreaba ea, aproape pufnind in ras.
- Daca- I sti Hinata… ca peresdintele firmei Uchiha este de fapt un papa- lapte… ce- ai spune?
Ca raspuns Hinata a inceput sa rada, facandu- ma sa- I urmez exemplul. Si asa radeam noi ca proastele, intinse pe patul brunetului.
- Sincer.. chiar nu- mi vine sa cred! La prima vedere pare un inrait badboy, spune ea stergandu- si lacrimile.
Conversatia noastra este intrerupta cand un alt ciocanit se aude, facandu- si aparitia Sasuke, imbracat intr- un costum negru, cu sacoul desfacut si camasa deschisa la primii trei nasturi. A rosit imediat ce ne- a vazut. Acum mai e si timid. Dupa cum am mai spus niciodata nu cred c- am sa- l inteleg. O aud pe Hinata chicotind la aparitia brunetului, semn ca ii placea ceea ce vede. Nu pot nega..insa Uchiha arata chiar bine. Stiind ce vrea sa zica, i- o iau inainte, chiar nu vroiam sa- l aud cum se balbaie.
- Da, da.. venim imediat, ii zic fara sa- l privesc auzind usa trantidu- se brutal.
- Se para ca Uchiha te cam place.. si inca cum, imi spune Hinata chicotind.
- Da stiu… insa ce vrei sa fac daca arat atat de bine, ii zic Hinatei dupa care incepem sa radem din nou.
- Cred ca ar trebui sa urcam, spune Hinata ridicandu- se, eu facnd acelasi lucru.
Ajungem pe “ punte” si ramanem uimite. Daca iahtul arata extraordinar pe timpul zilei, pe timpul noptii nici nu aveam cuvinte sa- l descriu. Felinarele si lumanarile de pe masa, creau o atmosfera plina de elganta si romantism. Parca totul era invalui de o lumina albastra atat de pura si linistitoare.
Il vad pe brunet facandu- mi semn sa vin la el. Cu cat ma apropiam mai mult, cu atat devenea mai agitat. Zambesc. Ma opresc cat mai aproape de el.
- Deci… Sakura…, spune el facand pauze.
- Da, aici sunt! Spun eu sarcastica.
- Cand vor veni invitatii noi va trebui sa- I servim pe fiecare cu cate un pahar de sampanie si sa le uram bun venit.
Vorbise atat de repede, incat abia intelesesem ce spunea.
- Aha… ca la nunta, spun eu chicotind, uitandu- ma la brunet care a rosit la cele spuse de mine.
Primul care a venit a fost acel Naruto, insotit de o blonda aproape dezbracata. Vad cum Sasuke preia conducerea salutandu- l pe prietenul sau.
- A dat domnu’ sa apari si tu! Spune detasat Sasuke dand mana cu prietenul sau.
- Bine ati venit la petrecere, spun eu in timp ce- I dau paharul de sampanie blondului, acesta pupandu- ma pe ambii obrji, acelasi lucru facand si Sasuke cu iubita lui Naruto.
Si uite- asa stateam eu si Uchiha la intrarea in iaht asteptand invitatii. Pe unii dintre ei nici macar nu ii cunosteam, avand in vedere ca Sasuke era organizatorul petrcerii, nici nu aveam de unde. Spre surprinderea mea nu a venit nicio fosila, ceea ce ma bucura nespus, pentru ca deobicei ei erau cei care intrebau despre cum decurg lucrurile pe la firme, ce avem de gand sa facem cu acest parteneriat si multe alte lucruri plictisitoare, de- ti venea sa- I arunci peste bord. Intr- un sfarsit il aud pe Sasuke zicand:
- Sa mergem la masa.
Apoi, ma ia de mana fugind cu mine spre masa noastra. Aproape imi venea sa rad la cat de copilaresc se purta… poate ca asta era ce ma atragea la el. Ne- am asezat incet la masa. Dupa cateva minute in care nimeni nu a scos un cuvant, brunetul rupe linistea spunand:
- Si… iti place petrecerea? ma intreaba el uitandu- se adanc in ochii mei.
Doamne, cat de banala putea fi acea intrebare cazuta din cer.. sincer, chiar imi venea sa casc.
- Nu, ii spun simplu inchizand ochii, semn ca deja mi- era somn.
- Atunci, ce- ai zice de un dans, spune de data aceasta increzaor, intinzandu- mi mana.
- Ce altceva am de facut? Ii raspund plictisita, punandu- mi mana in mana lui.
Un vals lent a inceput. Ne indreptam spre ringul de dans, unde se mai aflau alte cateva perechi, si incepem a dansa. Brunetul isi pune mana pe spatele meu, eu asezandu- mi mana pe umarul lui, mainile libere fiind impreunate. Incet- incet am intrat in ritmul melodiei. Simt cum brunetul ma apropie mai mult de el, astfel incat sanii mei sa fie presati de pieptul lui, daca mai facea vreo miscare brusca simteam ca am sa explodez, la cat de fierbinte eram. La un moment dat melodia lenta se schimba intr- una ritmata, un tango mai exact, iar noi incepem sa dansam mult mai repede si mai energic. Eram atat de absorbita de ochii lui, si el de ai mei, incat nu vedeam multimea ce exclama si se uita cu uimire la noi. La sfarsitul melodiei, Sasuke ma da pe spate, pununadu- si piciorul stang intre picoarele mele, apropiindu- si fata de a mea. Acum sigur voi exploda.
Terminam dansul, iar un ropot de aplauze isi face simtita prezenta. Imediat ma indepartez putin de brunet, indreptandu- ma spre masa in care se aflau cativa cunoscuti, Sasuke urmandu- mi exemplul, incepand sa vorbim cateva banalitati cu ei.
La sfarsitul acelei seri eram destul de ametita si sincera sa fiu am exagerat cu bautura.
Imi bag capul in parul brunetului, ce ma cara in carca deoarece la cat de obosita si ametita eram nici macar nu ma mai puteam tine pe picioare. Mirosea atat de bine… si doamne, cat de atrasa, fizic, ma simteam de el. Daca ar fi fost dupa mine, chiar in seara asta…
Nu stiu ce s- a mai intamplat dupa, caci pleoapele mi s- au inchis si am adormit la el in spate.
Mi-e foameee!!!



Răspunsuri în acest subiect
Naufragiul iubirii... - de Assyria - 22-10-2010, 04:14 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 22-10-2010, 07:09 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 22-10-2010, 07:25 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Shadow. - 22-10-2010, 07:41 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 23-10-2010, 05:11 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 23-10-2010, 06:00 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Ele - 24-10-2010, 10:47 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 24-10-2010, 01:14 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de *ILY Yaoi Maniac* - 24-10-2010, 01:42 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Shadow. - 24-10-2010, 07:46 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Miranda. - 24-10-2010, 07:56 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 25-10-2010, 03:37 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 25-10-2010, 05:40 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 25-10-2010, 06:55 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Ele - 25-10-2010, 07:56 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Miranda. - 25-10-2010, 08:54 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 26-10-2010, 07:39 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 26-10-2010, 07:54 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 26-10-2010, 07:56 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 27-10-2010, 05:25 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 27-10-2010, 06:17 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 27-10-2010, 07:59 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de *ILY Yaoi Maniac* - 29-10-2010, 12:16 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 29-10-2010, 03:28 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 29-10-2010, 06:51 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 29-10-2010, 07:03 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Miranda. - 29-10-2010, 07:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de *ILY Yaoi Maniac* - 29-10-2010, 10:14 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Yun. - 30-10-2010, 12:00 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 01-11-2010, 11:16 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 01-11-2010, 11:29 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 01-11-2010, 11:37 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 02-11-2010, 05:37 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Dufresne - 02-11-2010, 07:43 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 02-11-2010, 11:32 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Bloom. - 02-11-2010, 11:45 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 04-11-2010, 05:09 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 04-11-2010, 05:29 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Bloom. - 04-11-2010, 06:19 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 04-11-2010, 06:20 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de LaVyNuTZzZ - 05-11-2010, 12:31 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 05-11-2010, 05:37 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 05-11-2010, 05:48 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 05-11-2010, 05:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de *ILY Yaoi Maniac* - 05-11-2010, 07:48 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 05-11-2010, 07:54 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Ele - 05-11-2010, 08:30 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 06-11-2010, 08:29 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 06-11-2010, 08:46 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Kiddoxx. - 06-11-2010, 09:08 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 07-11-2010, 01:00 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de aly_lady_kiss - 07-11-2010, 11:34 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Dufresne - 07-11-2010, 12:41 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 10-11-2010, 10:49 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 10-11-2010, 11:09 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Dufresne - 10-11-2010, 11:11 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 11-11-2010, 01:11 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 11-11-2010, 09:30 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Ele - 11-11-2010, 10:03 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 11-11-2010, 10:07 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de *ILY Yaoi Maniac* - 11-11-2010, 10:15 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 12-11-2010, 12:42 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 12-11-2010, 08:12 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 12-11-2010, 08:26 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 12-11-2010, 08:30 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 12-11-2010, 08:37 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 12-11-2010, 10:28 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 12-11-2010, 10:50 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 20-11-2010, 12:21 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 20-11-2010, 12:36 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 20-11-2010, 12:39 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Dufresne - 20-11-2010, 01:03 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Ele - 20-11-2010, 01:56 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 20-11-2010, 01:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de LaVyNuTZzZ - 21-11-2010, 12:52 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 21-11-2010, 01:28 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 21-11-2010, 01:40 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Yun. - 21-11-2010, 09:24 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Bloom. - 21-11-2010, 03:36 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 22-11-2010, 08:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 23-11-2010, 10:21 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 23-11-2010, 10:31 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 23-11-2010, 10:32 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 23-11-2010, 10:36 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Dufresne - 23-11-2010, 10:45 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Vir - 24-11-2010, 11:00 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 24-11-2010, 03:24 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Rin - 24-11-2010, 07:46 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 24-11-2010, 08:18 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de LaVyNuTZzZ - 27-11-2010, 08:04 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Cookiesor - 27-11-2010, 08:12 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 09-12-2010, 05:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Shadow. - 09-12-2010, 06:11 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 09-12-2010, 06:46 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de deborah08 - 09-12-2010, 08:39 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 09-12-2010, 09:05 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 09-12-2010, 09:06 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 09-12-2010, 11:54 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Vir - 10-12-2010, 09:08 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de KarinaD - 10-12-2010, 09:41 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 10-12-2010, 11:38 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 11-12-2010, 12:18 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Vero - 11-12-2010, 10:29 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 30-12-2010, 01:23 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 30-12-2010, 01:40 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 30-12-2010, 12:44 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 30-12-2010, 01:51 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 30-12-2010, 02:06 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 31-12-2010, 06:59 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 15-01-2011, 12:06 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 15-01-2011, 12:17 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 15-01-2011, 12:18 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Vero - 15-01-2011, 12:44 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 15-01-2011, 01:24 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Debb.' - 15-01-2011, 02:39 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Rin - 15-01-2011, 03:43 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Bloom. - 16-01-2011, 12:45 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Turta Dulce - 16-01-2011, 01:05 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 17-01-2011, 10:40 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Marina. - 17-01-2011, 10:54 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 17-01-2011, 10:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Katniss - 17-01-2011, 11:25 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Dufresne - 17-01-2011, 11:33 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Vero - 18-01-2011, 01:12 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de MooN. - 18-01-2011, 01:10 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de _Andreea_ - 19-01-2011, 05:42 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Turta Dulce - 27-01-2011, 10:49 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 16-02-2011, 08:21 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Nixu - 16-02-2011, 09:03 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Vero - 17-02-2011, 02:01 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Katniss - 17-02-2011, 11:28 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de perenelle - 17-02-2011, 03:57 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Tigroaica - 02-03-2011, 09:01 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Sho-Yo - 03-03-2011, 11:15 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de *Black~~Heart* - 03-03-2011, 10:52 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de ~~~KiOko kimy~~~ - 16-03-2011, 10:05 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 24-03-2011, 01:09 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Turta Dulce - 24-03-2011, 01:31 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Katniss - 25-03-2011, 01:52 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Sho-Yo - 27-03-2011, 10:05 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Zummy - 06-04-2011, 06:28 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Assyria - 16-04-2011, 11:10 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Bonnie - 17-04-2011, 11:26 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Lorely - 17-04-2011, 10:15 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Hachiko - 03-05-2011, 08:27 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Sasha. - 25-06-2011, 10:21 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Daria - 26-06-2011, 02:46 AM
RE: Naufragiul iubirii... - de Miranda. - 20-07-2011, 07:19 PM
RE: Naufragiul iubirii... - de Turta Dulce - 01-08-2011, 02:08 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naufragiul WhiteSnake 4 4.598 31-12-2007, 07:44 PM
Ultimul răspuns: WhiteSnake


Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)