25-10-2010, 11:47 PM
(25-10-2010, 11:24 PM)Flaw A scris: ACELE DE SIGURANTA AU FOST LA MINE TOT TIMPUL DAR NU AM REUSIT SA LE GASESC LA TIMP! AM DAT DE ELE ACCIDENTAL DUMINICA! /end of caps lock rage
Nu stiu... la anul fac altfel cu ecusoanele, sa nu mai existe problema asta.
Mişto aşa, oricum, eu am avut unde să-l pun. :]
Ah da, faza cu Teh a fost epică, eram cu Triangle şi încă câteva persoane parcă ( yeah, am fost cam ameţită ) şi văd o chestie mică cu freză drăguţă care se uita la mine şi apoi mă duc la ea " Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh " şi o îmbrăţişez şi în acelaşi timp o împing şi o lipesc de perete cine a văzut faza o fi crezut că vreau să o sărut o.o""""" yuri, yuri.
Oricum, chiar dacă nu am câştigat concursul de cosplay m-am bucurat pentru cei care au câştigat şi în acelaşi timp m-am întristat pentru tipa costumată în Miku, probabil aţi văzut cum s-a oprit din dans pentru că ia căzut o chestie, mă rog, a început să plângă în culise şi toţi am venit şi am consolato. Mi-a plăcut mai mult pe la final când am jucat cu restul cosplazerilor Macao în culise. )
În fine, am văzut o grămadă de pe Zup, prima a fost Marina :] şi apoi mulţi alţii.
Oricum, abia aÅŸtept Otaku.