24-10-2010, 06:41 PM
Cap 4 Marti .A doua zi de scoala
Trezita de soneria ceasului la ora 6:30 m-am dat jos din pat si m-am dus la baie .Dupa am intrat din nou in camera si m-am schimbat de pijamale mi-am luat repede un tricou mov si o pereche de pantalonii scurti tot de culoare mova .M-am dus tiptil in bucatarie ca sa nu o trezesc pe Julia .Dar nici nu apuc ca intru bine caci ea era in bucatarie .
-Neata !Gata ai facut ochi?imi spun ea.
-Neata!Da , la ce ora te-ai trezit?o intreb eu mirata .
-La 6:00 .
-De ce asa dimineata ? o intreb eu si trac un scaun pentru a ma aseza .
-Pai la ora asta ma trezesc de obicei .Dar sper ca nu am facut zgomot ca sa te trezesc .
-Nu , deloc!Si eu care am crezut ca numai eu ma trezesc cu noaptea-n cap .
-Mananci ceva ?
-Cred ca am sa mananc chiar daca e prea dimineata .
-Bun !Pai cum nu stiu ce ai vrea sa mananci te rog sa cotrobai prin frigider si sa iti iei ce doresti !
Mi-am facut un sandvis si un pahar de lapte .Julia a preferat sa manace un iaurt cu fructe si un sandvis cu cascaval .
-Si ce ai in plan sa faci azi dupa ce vii de la scoala ?imi spune Julia in timp ce i-a o muscatura din sandvis.
-Pai sincera sa fiu .Nu prea stiu .Tu ?
-Cred ca o sa ma duc sa fac niste cumparaturi si o sa merg prin parc cu colegii dupa ce ies de la ore .
-Este o idée buna ! La ce ora iesi ?
-La 14:00 sunt acasa .Ce zici vii si tu sa ne plimbam ?
-Nu e o idée rea ! Cred ca am sa merg si eu !Dupa ce am terminat de mancat am ajutato pe Julia sa stranga masa si dupa m-am dus ca ma uit pe orar.
Orarul :
Luni Marti Miercuri Joi
Matematica Engleza Educatie Fizica Desen
Franceza Matematica Engleza Optional
Fizica Limba Romana Franceza Biologie
Educatie fizica Educatie Tehnologica Matematica Muzica
Romana Istorie Matematica Biologie
Romana Lima Romana Geografie
Vineri
Engleza
Dirigentie
Geografie
Fizica
Limba Romana
Dupa ce am vazut ce ore am, m-am uitat la ceas ca vad cat este era deja 7:00.Imi spun in gand “ wow cand a trecut si timpul asta ?â€.Fara sa mai stau pe ganduri mi-am bagat cartiile in rucsac si dupa m-am dus l-a baie.Dupa ce am venit din baie am rascolit prin bagaje sa vad cu ce ma imbrac fiindca nu aveam uniforme si diriga ne spusese sa venim intr-o fusta cu o camasuta cat timp este cald dupa sa venim cum vrem noi .Si nici nu apucasem sa-mi aranjesc lucrurile.Pana la urma am gasit cu ce sa ma imbrac .Imi alesesesem o fusta neagra , o camsauta cu maneca scurta de culoare alba si o pereche de pantofii cu tocde culoare rosii.Chiar daca nu prea se asortau intre ele , macar era fusta cu camasa.La 8:30 incepeam cursurile iar acum era 7:30 mai aveam timp destul .M-am dus in bucatarie sa imi fac un sandvis pentru scoala.
-Gata ?Pleci la scoala ?intreaba Julia in timp ce spala vasele
-Da!Oricum mai am o ora !Dar am venit sa-mi fac un sandvis pentru scoala.
-Sandvis?intreaba ea cu o urma de ranjet pe fata
-Daa!!Ce e de mirare?
-Pai sunt atatea magazine!Si tu iti faci un amarat de sandvis?
-Mai bun un sandvis decat toate porcariile de la magazine!
-Si cu tine acum !
Dupa ce m-am contrazis cu Julia deja se facut ora 7:45 asa ca mi-am luat rucsacul si am plecat la scoala.Pe drum spre scoala am primit un mesaj de la maica mea “Buna , scumpo!Ce faci ?Cum a fost prima zi de liceu ?Ti-ai facut prietenii ?Asteptam un rapuns .Pupâ€nici nu apuc sa il citesc pe tot si Edward apare din spate.
-Bau!spune el cu un ranjet pe fata.
-Buna ,Edward !ii spun eu in timp ce imi bagam telefonul in rucsac
-Ce faci , draga ?imi spune el timp ce isi scoate telefonul lui.
-Eu fac bine !Ma indreptam spre scoala.
-Tu , ce faci?
-Eu?!Multe fac..m-am gandit sa trec si eu pe la scoala.si incepu sa rada
-Ha , ha , ha !Ai chef de glume asa de dimineata se pare!
-Da! De ce , nu?Sau domnisoara sa trezit cu fata la cearsaf?
-Eu? Nu!Dar nu prea am chef de glume asa de dimineata
-Ce zici , facem schimb de numele?
-Hmm!imi i-a cateva secunde sa ma gandesc si in final ii raspund .Bine!
-Bun!Uite !imi da telefonul lui ca sa scriu numarul..
-Poftim, mai !Asta e numarul !In timp ce noi faceam schimb de numele el pe al meu , eu pe al lui , ajungem in fata liceului.Dupa ce am intrat pe poarta liceului, am grabit pasul iar Edward intreaba:
-Unde fugi mai ?De ce mergi asa repede?
-Nu fug si nici nu merg repede doar vreau sa ajung in clasa astazi fiindca nam de gand sa ajung ultima!
-Pai draga , mai sunt 15 minute pana se suna de intrare!Asa ca stai mai usor!
-Bine , daca spui tu !O vad pe Bianca coborand din cladire.Se indrepta sper noi
-Buna , fata !Ce faci ?Cu prietenul ?intreaba i-a in timp ce se apropie de Edward si il satura pe ambii obrajii.
-Eu fac bine , multumesc de intrebare!Si nu , nus cu prietenul ..e doar un colega.
-Si nu mi-l prezintii si mie ?
-Bianca el e Edward ..Edward ea e Bianca !Multumita?
-Foarte !Hai ca eu am plecat!Pa Edward!
-Ea e colega ta ?Prietena , ceva?intreaba el putin mirat
-O prietena din scoala .
Cand am intrat pe usa totii din clasa se holbau la noi.â€Of ce copiiâ€imi spun eu in gand ..chiar ca nui inteleg .La ce se holbeaza totii asa ?O iau inaintea lu Edward si ma asez in banca .El ramane sa vorbeasca cu prietenii lui .Cei trei baietii de care habar n-aveam cine sunt si cum ii cheama .Si pe deasupra mai pareau si ciudatii .Am incercat sa ma uit la ei iar unu din cei trei imi face cu ochiul , atunci ma intorc la banca mea si imi scot cartiile pe banca .La vreo cinci minute vine si Edward in banca .Atunci eu cu privirea in cartii rascolind pe acolo .Dar nici eu nu stiu ce .Ii spun :
-Si ei is prietenii tai ?Atunci ei cu privirea sper mine uitandu-se in ochii mei .
-Da.Si stiu ca si tie ti se par ciudatii.Dar o sat ii prezint in pauza urmatoare si o sa vezi .
(multumesc celor care mi-au lasat commenturi .. si ...as dorii sa lasa-ti si voi mai multe ;))..Va rog cat mai multe :) )
Trezita de soneria ceasului la ora 6:30 m-am dat jos din pat si m-am dus la baie .Dupa am intrat din nou in camera si m-am schimbat de pijamale mi-am luat repede un tricou mov si o pereche de pantalonii scurti tot de culoare mova .M-am dus tiptil in bucatarie ca sa nu o trezesc pe Julia .Dar nici nu apuc ca intru bine caci ea era in bucatarie .
-Neata !Gata ai facut ochi?imi spun ea.
-Neata!Da , la ce ora te-ai trezit?o intreb eu mirata .
-La 6:00 .
-De ce asa dimineata ? o intreb eu si trac un scaun pentru a ma aseza .
-Pai la ora asta ma trezesc de obicei .Dar sper ca nu am facut zgomot ca sa te trezesc .
-Nu , deloc!Si eu care am crezut ca numai eu ma trezesc cu noaptea-n cap .
-Mananci ceva ?
-Cred ca am sa mananc chiar daca e prea dimineata .
-Bun !Pai cum nu stiu ce ai vrea sa mananci te rog sa cotrobai prin frigider si sa iti iei ce doresti !
Mi-am facut un sandvis si un pahar de lapte .Julia a preferat sa manace un iaurt cu fructe si un sandvis cu cascaval .
-Si ce ai in plan sa faci azi dupa ce vii de la scoala ?imi spune Julia in timp ce i-a o muscatura din sandvis.
-Pai sincera sa fiu .Nu prea stiu .Tu ?
-Cred ca o sa ma duc sa fac niste cumparaturi si o sa merg prin parc cu colegii dupa ce ies de la ore .
-Este o idée buna ! La ce ora iesi ?
-La 14:00 sunt acasa .Ce zici vii si tu sa ne plimbam ?
-Nu e o idée rea ! Cred ca am sa merg si eu !Dupa ce am terminat de mancat am ajutato pe Julia sa stranga masa si dupa m-am dus ca ma uit pe orar.
Orarul :
Luni Marti Miercuri Joi
Matematica Engleza Educatie Fizica Desen
Franceza Matematica Engleza Optional
Fizica Limba Romana Franceza Biologie
Educatie fizica Educatie Tehnologica Matematica Muzica
Romana Istorie Matematica Biologie
Romana Lima Romana Geografie
Vineri
Engleza
Dirigentie
Geografie
Fizica
Limba Romana
Dupa ce am vazut ce ore am, m-am uitat la ceas ca vad cat este era deja 7:00.Imi spun in gand “ wow cand a trecut si timpul asta ?â€.Fara sa mai stau pe ganduri mi-am bagat cartiile in rucsac si dupa m-am dus l-a baie.Dupa ce am venit din baie am rascolit prin bagaje sa vad cu ce ma imbrac fiindca nu aveam uniforme si diriga ne spusese sa venim intr-o fusta cu o camasuta cat timp este cald dupa sa venim cum vrem noi .Si nici nu apucasem sa-mi aranjesc lucrurile.Pana la urma am gasit cu ce sa ma imbrac .Imi alesesesem o fusta neagra , o camsauta cu maneca scurta de culoare alba si o pereche de pantofii cu tocde culoare rosii.Chiar daca nu prea se asortau intre ele , macar era fusta cu camasa.La 8:30 incepeam cursurile iar acum era 7:30 mai aveam timp destul .M-am dus in bucatarie sa imi fac un sandvis pentru scoala.
-Gata ?Pleci la scoala ?intreaba Julia in timp ce spala vasele
-Da!Oricum mai am o ora !Dar am venit sa-mi fac un sandvis pentru scoala.
-Sandvis?intreaba ea cu o urma de ranjet pe fata
-Daa!!Ce e de mirare?
-Pai sunt atatea magazine!Si tu iti faci un amarat de sandvis?
-Mai bun un sandvis decat toate porcariile de la magazine!
-Si cu tine acum !
Dupa ce m-am contrazis cu Julia deja se facut ora 7:45 asa ca mi-am luat rucsacul si am plecat la scoala.Pe drum spre scoala am primit un mesaj de la maica mea “Buna , scumpo!Ce faci ?Cum a fost prima zi de liceu ?Ti-ai facut prietenii ?Asteptam un rapuns .Pupâ€nici nu apuc sa il citesc pe tot si Edward apare din spate.
-Bau!spune el cu un ranjet pe fata.
-Buna ,Edward !ii spun eu in timp ce imi bagam telefonul in rucsac
-Ce faci , draga ?imi spune el timp ce isi scoate telefonul lui.
-Eu fac bine !Ma indreptam spre scoala.
-Tu , ce faci?
-Eu?!Multe fac..m-am gandit sa trec si eu pe la scoala.si incepu sa rada
-Ha , ha , ha !Ai chef de glume asa de dimineata se pare!
-Da! De ce , nu?Sau domnisoara sa trezit cu fata la cearsaf?
-Eu? Nu!Dar nu prea am chef de glume asa de dimineata
-Ce zici , facem schimb de numele?
-Hmm!imi i-a cateva secunde sa ma gandesc si in final ii raspund .Bine!
-Bun!Uite !imi da telefonul lui ca sa scriu numarul..
-Poftim, mai !Asta e numarul !In timp ce noi faceam schimb de numele el pe al meu , eu pe al lui , ajungem in fata liceului.Dupa ce am intrat pe poarta liceului, am grabit pasul iar Edward intreaba:
-Unde fugi mai ?De ce mergi asa repede?
-Nu fug si nici nu merg repede doar vreau sa ajung in clasa astazi fiindca nam de gand sa ajung ultima!
-Pai draga , mai sunt 15 minute pana se suna de intrare!Asa ca stai mai usor!
-Bine , daca spui tu !O vad pe Bianca coborand din cladire.Se indrepta sper noi
-Buna , fata !Ce faci ?Cu prietenul ?intreaba i-a in timp ce se apropie de Edward si il satura pe ambii obrajii.
-Eu fac bine , multumesc de intrebare!Si nu , nus cu prietenul ..e doar un colega.
-Si nu mi-l prezintii si mie ?
-Bianca el e Edward ..Edward ea e Bianca !Multumita?
-Foarte !Hai ca eu am plecat!Pa Edward!
-Ea e colega ta ?Prietena , ceva?intreaba el putin mirat
-O prietena din scoala .
Cand am intrat pe usa totii din clasa se holbau la noi.â€Of ce copiiâ€imi spun eu in gand ..chiar ca nui inteleg .La ce se holbeaza totii asa ?O iau inaintea lu Edward si ma asez in banca .El ramane sa vorbeasca cu prietenii lui .Cei trei baietii de care habar n-aveam cine sunt si cum ii cheama .Si pe deasupra mai pareau si ciudatii .Am incercat sa ma uit la ei iar unu din cei trei imi face cu ochiul , atunci ma intorc la banca mea si imi scot cartiile pe banca .La vreo cinci minute vine si Edward in banca .Atunci eu cu privirea in cartii rascolind pe acolo .Dar nici eu nu stiu ce .Ii spun :
-Si ei is prietenii tai ?Atunci ei cu privirea sper mine uitandu-se in ochii mei .
-Da.Si stiu ca si tie ti se par ciudatii.Dar o sat ii prezint in pauza urmatoare si o sa vezi .
(multumesc celor care mi-au lasat commenturi .. si ...as dorii sa lasa-ti si voi mai multe ;))..Va rog cat mai multe :) )
â— â— Iubesc si voi fi iubita â— â— Imi voi dorii â— â— Voi castiga si voi pierdeâ— â— Voi visa si visele ajung realitateâ— â— Imi iubesc prietenii â— â—
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too
â— â—
:bye:
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too

:bye:
![[Imagine: ajvtw3.png]](http://i51.tinypic.com/ajvtw3.png)