24-10-2010, 04:49 PM
Nimeni si nimic nu e perfect . Nici macar viata nu e perfecta . Dar . . . hai sa o iau ca pe un . . . basm ?
Fiecare sa nu mai caracterizeze pe cineva doar dupa aspect , vocabular , daca ala nu a facut cei sapte ani de acasa asta nu inseamna ca nu poate sa fie o persoana ce poate sa iti devina vreodata cel mai bun prieten . Toti sa ne admitem asa cum suntem , sa nu ne mai demoralizam ca aia sunt negri aia sunt nu mai stiu eu cum . . . fiecare e agal si asa ar trebui sa ne tratam . Dumnezeu ne - a creat fara sa aiba preferati , dar uni nu prea pot observa asta .
Si multe altele . . . dar ce sa va pese voua de basmele imaginatiei mele .
Fiecare sa nu mai caracterizeze pe cineva doar dupa aspect , vocabular , daca ala nu a facut cei sapte ani de acasa asta nu inseamna ca nu poate sa fie o persoana ce poate sa iti devina vreodata cel mai bun prieten . Toti sa ne admitem asa cum suntem , sa nu ne mai demoralizam ca aia sunt negri aia sunt nu mai stiu eu cum . . . fiecare e agal si asa ar trebui sa ne tratam . Dumnezeu ne - a creat fara sa aiba preferati , dar uni nu prea pot observa asta .
Si multe altele . . . dar ce sa va pese voua de basmele imaginatiei mele .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2