24-10-2010, 01:55 PM
Capitolul asta a fost mai interesant decat primul. Insa mai ai cateva greseli , nu iti face griji .
Se vede ca Noesis ( Scumpa mea ) mi - a luat - o inainte.
- Frate, nu iar >.< ! Nu folosi astfel de fete . Adica " >.> " , " -.-" , etc . . .
sarutandu-i Nu mai scrie cu litera mare. .________.
Actiune : - Total grabita , pe la sfarsit putina descriere cat de cat .____.
Incearca sa scrii fic - ul cand ai inspiratie, nu de dragul de al posta mai repede.
Dialog : - Mult , nu chiar sec , mai redu .
Sunt unele clisee si repetiti ._____.
Incearca sa citesti cateva ficuri ca sa iti faci o idee . Trebuie sa stii cum sa "ajungi" la inima cititorului.
Si eu innebunita dupa Yaoi , nu esti singura , dar de accea nu grabi actiunea ca sa ajungi la scenele "fiebinti" . Cum ai zis tu , peorma ce mai descrii?
Spor al next.
Si corecteazate inainte de al posta.
Se vede ca Noesis ( Scumpa mea ) mi - a luat - o inainte.
- Frate, nu iar >.< ! Nu folosi astfel de fete . Adica " >.> " , " -.-" , etc . . .
sarutandu-i Nu mai scrie cu litera mare. .________.
Actiune : - Total grabita , pe la sfarsit putina descriere cat de cat .____.
Incearca sa scrii fic - ul cand ai inspiratie, nu de dragul de al posta mai repede.
Dialog : - Mult , nu chiar sec , mai redu .
Sunt unele clisee si repetiti ._____.
Incearca sa citesti cateva ficuri ca sa iti faci o idee . Trebuie sa stii cum sa "ajungi" la inima cititorului.
Si eu innebunita dupa Yaoi , nu esti singura , dar de accea nu grabi actiunea ca sa ajungi la scenele "fiebinti" . Cum ai zis tu , peorma ce mai descrii?
Spor al next.
Si corecteazate inainte de al posta.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2