24-10-2010, 01:19 PM
Hmm . . . trebuie sa iti distrug visele , nu sunt priceputa la GFx dar hai sa fac pe critica.
Av :
Nu prea am inteles ce ar trebuii sa reprezinte poza . Culorile sunt unele destul de bune.
E cam mica , nu e naspa . Fiecare se descurca cum poate , mie mi se pare frumos .
Ma bucur ca ti - ai putut face timp ca sa iti postezi capodoperele pe Zup .
Sig 1 :
Poza nu imi place , dar culorile sunt bine alese - parerea mea . Textul e unul . . . dragut ? Nu prea imi place cum e pozitionat .
Sig 2 :
Chiar imi place . Dar daca era mai clara . . . Culoarea ce predomina e destul de buna asa ii evedinteaza acea inimioara de la ochi - cute . Scrisul e dragut , imi place si cum e pozitionat .
E chiar dragut .
O sa las critici adevarati sa spuna ce e bine si ce nu la sig - uri si avatar .
Vreau sa spun ca ma bucur ca te pricepi la GFx dar incearca sa te uiti si pe la altele de p ' aici ca sa vezi cum sunt ele facute , asa poate iti faci o parere .
Ja ne'
Av :
Nu prea am inteles ce ar trebuii sa reprezinte poza . Culorile sunt unele destul de bune.
E cam mica , nu e naspa . Fiecare se descurca cum poate , mie mi se pare frumos .
Ma bucur ca ti - ai putut face timp ca sa iti postezi capodoperele pe Zup .
Sig 1 :
Poza nu imi place , dar culorile sunt bine alese - parerea mea . Textul e unul . . . dragut ? Nu prea imi place cum e pozitionat .
Sig 2 :
Chiar imi place . Dar daca era mai clara . . . Culoarea ce predomina e destul de buna asa ii evedinteaza acea inimioara de la ochi - cute . Scrisul e dragut , imi place si cum e pozitionat .
E chiar dragut .
O sa las critici adevarati sa spuna ce e bine si ce nu la sig - uri si avatar .
Vreau sa spun ca ma bucur ca te pricepi la GFx dar incearca sa te uiti si pe la altele de p ' aici ca sa vezi cum sunt ele facute , asa poate iti faci o parere .
Ja ne'
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2