24-10-2010, 01:13 PM
Te unde stiu - de unde stiu
eforturi uriase de al salva - de a-l salva
Doua lacrimi cristaline - lacrimile alea cristaline striga "cliseu". Renunta la expresia asta.
ALcoolicii Anonimi - what? AA? Wtf? El avea probleme cu drogurile nu cu alcoolul, de ce l-ar trimite parintii lui (inconstienti) la AA? o_O
Descrierea cam lipseste. Totul s-a intamplat cam repede si cam sec. En fin. Yuki is dead. Okay, asta e interesant. Nu ma asteptam sa il omori, dar asta suna bine. S-ar putea ca povestea sa ia o intorsatura interesanta.
Nu mai lasa space inainte de doua puncte si punctele de suspensie.
Spor la scris!
eforturi uriase de al salva - de a-l salva
Doua lacrimi cristaline - lacrimile alea cristaline striga "cliseu". Renunta la expresia asta.
ALcoolicii Anonimi - what? AA? Wtf? El avea probleme cu drogurile nu cu alcoolul, de ce l-ar trimite parintii lui (inconstienti) la AA? o_O
Descrierea cam lipseste. Totul s-a intamplat cam repede si cam sec. En fin. Yuki is dead. Okay, asta e interesant. Nu ma asteptam sa il omori, dar asta suna bine. S-ar putea ca povestea sa ia o intorsatura interesanta.
Citat:Daca moare si nu il am ...What? Cum pana mea sa gandeasca asta? Si Yuki cand era sub influenta drogurilor era mai uman decat ah, prietenul lui asa de bun.
Nu mai lasa space inainte de doua puncte si punctele de suspensie.
Spor la scris!