24-10-2010, 12:43 PM
Hei buna... Ma enerveaza pentru ca am mai scris un comentariu si nu mi s-a postat pentru ca s-a blocat zupu ~X(. Acum sa trec de al Off Topic , si cum spuneam in comentariul pe care nu s-a afisat. Ai o idee extrem de originala. In al doilea rand (acum comentez despre ultimul capitol dar o sa spun ceva si despre celalat ) imi place ca sunt toate caracteristicile unui fic puse la punct. De exemlpu: Descrierea este foarte buna si multa ceea ce nu este rau. Mai bine o gramda de descriere buna decat dialog in exces si sec. Naratiunea nu este grabita prea rau decat putintel in unele locuri dar se remediaza pe parcurs, iar dialogul nu este sec.
In penultimul capitol ar fi trebuit sa descri totusi acolo unde ai spus ca nu o vei face. Pentru ca acel capitol avea nevoie de descirere mai mult decat orice. Dialogul este foarte mult si nu este bine pentru ca da spre sec cand Sa'ske vorbea cu menajera aia.
Asa si ce m-a mai deranjat este ca ai pus Smiler-uri in fic. Ele se pun in parodi nici decum in ficuri.
Soo baga next-ul repede pentru ca de data asta o sa il citesc din propie initiativa si nu o sa mai uit de el si imi pare rau pentru asta>.<.
In penultimul capitol ar fi trebuit sa descri totusi acolo unde ai spus ca nu o vei face. Pentru ca acel capitol avea nevoie de descirere mai mult decat orice. Dialogul este foarte mult si nu este bine pentru ca da spre sec cand Sa'ske vorbea cu menajera aia.
Asa si ce m-a mai deranjat este ca ai pus Smiler-uri in fic. Ele se pun in parodi nici decum in ficuri.
Soo baga next-ul repede pentru ca de data asta o sa il citesc din propie initiativa si nu o sa mai uit de el si imi pare rau pentru asta>.<.
Just the
way you know me..
way you know me..