23-10-2010, 09:17 PM
(Ultima modificare: 23-10-2010, 09:20 PM {2} de yaoi maniac.)
Adevar : - Decat o minciuna sfruntata mai bine un adevar ce te marcheaza toata viata .
Durere : - Ea te invata ca viata nu e mereu " perfecta " ca nu tine cu nimeni . Prin durere ne dam seama cine ne este aproape si cine nu .
Emo : - Emotional , ca si noi , oameni , finte cu rationament ce vor sa se integreze - parerea mea , care nu mai vor sa fie criticati pentru simplu fapt ca exista .
Fiinta : - Un cuvant simplu ce poseda ani de istorie .
Viata : - Daca nu ar fi ea acum nu as mai posta aici .
Simplitatea : - E atat de frumoasa , o arta misctoare .
Desenul : - Printr-un pix / creon si o foaie poti sa iti exprimi sentimentele cele mai profunde posedate de tine .
Imaginatie : - Agest " dar " il posez de ani intregi , cu acest " dar " mi - am putut crea " My World " lipsita de cruzimiile vieti , plina doar de creativitatea mea .
Durere : - Ea te invata ca viata nu e mereu " perfecta " ca nu tine cu nimeni . Prin durere ne dam seama cine ne este aproape si cine nu .
Emo : - Emotional , ca si noi , oameni , finte cu rationament ce vor sa se integreze - parerea mea , care nu mai vor sa fie criticati pentru simplu fapt ca exista .
Fiinta : - Un cuvant simplu ce poseda ani de istorie .
Viata : - Daca nu ar fi ea acum nu as mai posta aici .
Simplitatea : - E atat de frumoasa , o arta misctoare .
Desenul : - Printr-un pix / creon si o foaie poti sa iti exprimi sentimentele cele mai profunde posedate de tine .
Imaginatie : - Agest " dar " il posez de ani intregi , cu acest " dar " mi - am putut crea " My World " lipsita de cruzimiile vieti , plina doar de creativitatea mea .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2