Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amenintarea

Capitolul 4

Zilele treceau cu repeziciune, iar locuitorii Konohai deveneau din ce in ce mai agitati. Mai erau trei zile pana la aniversarea lui Naruto.
Mai multi ninja de elita din alte sate au venit in ajutorul satului Frunza.
Inteleptii Konohai, alaturi de Hokage puneau la cale o strategie pentru oprirea Vulpii.
In tot acest timp, Naruto nu aflase nimic si, din fericire, nici nu banuia ceva din ce avea a se intample. Era intr-o dispozitie excelenta deoarece era entuziasmat ca peste doar cateva zile va implinii cincisprezece ani.
In ceea ce o priveste pe Sakura, aceasta evolua pe zi ce trecea. Nu devenise stralucita, dar se descurca si-si dadea silinta. Asta conta cel mai mult. Se straduia, iar dorinta de a-si ajuta prietenul o faceau sa-si doreasca ce ardoare sa evolueze de la stadiul mediocru ce-l avea la inceput.
Iar Neji, ei bine, el era multumit de evolutia tinerei. Nu crezuse niciodata ca avea un asemenea potential.
Regreta, intr-un fel, ca pana acum cateva zile o crezuse slaba. Ne era chiar asa cum si-o imaginase el.
Ce exceptia lui Sasuke, nimeni nu stia ca satenul o antrena pe Sakura. Chiar daca aflase asta, nu stia motivul si nici ca rozalia aflase adevarul. Unii ar crede ca nu e inteligent, dar nimeni nu ar fi crezut ca Neji ar face asta. Cu totii stiau ca copila ii era antipatica inca de la gradinita.

In locul de antrenament al celor doi, Sakura statea fata-n fata cu baiatul. Ajunsese la ultima parte a antrenamentului. Trebuia sa lupte cu el!
Tanara avea o privire increzatoare, de neclintit. Isi dorea foarte mult sa-l invinga. Sa-i arate ca a avut ce invata de la el si ca nu si-a irosit degeaba timpul cu ea.
Satenul o privea multumit. Se vedea cu ochiul liber ca era hotarata sa-l invinga. Avea incredere in propriile forte si isi dorea sa castige. Daca isi va alege cu grija strategia, ar avea sanse.

Si... au inceput!

Baiatul si-a activat Biakuganul indreptandu-se cu viteza spre fata. Aceasta statea pe loc fara a face vreo miscare. Atunci cand a lovit-o, presupusa Sakura s-a transformat intr-un bustean. Aceasta a aparut in spatele sau dandu-i un pumn plin de chakra in spate. S-a dat cativa pasi inapoi privind in toate partile atunci cand si-a dat seama ca tanarul a folosit subtituirea jutsu.

"Bineinteles ca nu-l pot invinge. In fond, el m-a invatat tot ce stiu!"

Luata prins surprindere, rozalia a fost izbita de un copac, acest lucru facand-o sa scuipe sange. A vrut sa se dea batuta, dar cand sa o faca, imaginea prietenului ei i-a aparut in minte.
Se parea ca acest lucru a motivat-o, deaorece s- a ridicat repede de pe pamantul inca ud dupa ploaia de noaptea trecuta si se apropia cu viteza de saten. In tot acest timp, a facut cateva semne din maini, iar cand era suficient de aproape de el a strigat:
-Dragon de apa jutsu!
Ca din senin, in spatele baiatului a aparut un dragon facut in totalitate din apa ce l-a imobilizat pe Neji dandu-i ocazia fetei sa atace.
Aceasta avea mainile pline de chakra alba si i-a dat cativa pumni in stomac. Nu prea tare, dar destul incat sa nu poata sa se mai ridice.
Imediat ce s-a dat cativa pasi in spate, dragonul a disparut lasandu-l pe baiat.
-Bravo Sakura, m-ai invins! Acum ma ajuti te rog sa ma ridic? spune acesta, iar un zambet imperceptibil de tanara fata ii apare pe chip.
Aceasta a zambit multumita apropiindu-se de el. I-a intins mana, dar in loc sa se ridice, Neji a trantit-o la pamant.
-Niciodata, dar niciodata sa nu lasi garda jos si sa-ti ajuti adversarul! a zambit dupa care a ajutat-o sa se ridice. Asta a fost ultima lectie. Sunt mandru de tine, Sakura! continua acesta multumit.

* * *

In parcul din centrul satului, la umbra unui copac era asezat Sasuke. Acesta era destul de relaxat. Stia ca orice s-ar intampla, el e destul de puternic incat sa faca fata oricarui lucru ce i-l va rezerva viitorul.
In fons, nu i se putea intampla nimic mai grav decat de ce a avut parte deja. Si anume: Uciderea parintilor sai de catre propriul frate.
Fiind adancit in ganduri, nu a observat cand Sakura s-a asezat langa el. Aceasta il privea timida, intr-un sfarsit reusind sa-i atraga atentia.
Brunetul si-a indreptat privirea spre ea.
-Sasuke... chiar daca i-am promis lui Neji ca nu o sa spun nimic, tie vreau sa-ti marturisesc. Am aflat de Naruto si vreau a-ti spun ca eu... adica... nu stiu daca tu stii asta, dar vreau sa-ti spun ca...Te iubesc! spune aceasta rosind si lasandu-si capul in jos.
Sasuke schiteaza un zambet ironic in coltul in gurii si se ridica in picioare.
-Imi pare rau Sakura, dar eu niciodata nu am sa te iubesc. spune dupa care pleaca relaxat cu mainile in buzunare nepasandu-i ca lasa in urma o fata ce-l iubea sincer si ar fi facut orice pentru el.
Tanara privea dezamagita in urma sa abea tinandu-si lacrimile in frau.
Copila a tresarit atunci cand Naruto a aparut in spatele ei atingand-o pe umar.
Nu l-a lasat sa spuna ceva si i-a sarit in brate. Blondul a ramas cateva clipe uimit dupa care a strans-o la pieptul sau.
-De ce e viata asa de grea Naruto? De ce?
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

Răspunsuri în acest subiect
Amenintarea - de Marina. - 04-10-2010, 05:22 PM
RE: Amenintarea - de Yun. - 04-10-2010, 07:26 PM
RE: Amenintarea - de Who said i have to be normal - 04-10-2010, 09:17 PM
RE: Amenintarea - de Marina. - 05-10-2010, 12:48 AM
RE: Amenintarea - de Marina. - 10-10-2010, 03:52 AM
RE: Amenintarea - de Yun. - 10-10-2010, 11:30 AM
RE: Amenintarea - de Debb.' - 10-10-2010, 02:46 PM
RE: Amenintarea - de Ada - 10-10-2010, 06:43 PM