Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Weird person on board.

Bună dimineața tuturor! Am decis să mă înregistrez pe Zup fiindcă celelalte forumuri anime deja devin lame și plictisitoare, iar Zup îmi pare un forum drăguțel și zăresc pe ici pe colo persoane pe care le cunoscusem în trecut prin alte părți.
Prezentare: Yuu. Atât despre nume, mai mult nu este nevoie să dezvalui fiindcă oricum veți uita. Am 16 ani și sunt dintr-un oraș foarte plictisitor.

Mă uit la animeuri încă de vreo 4 ani și citesc mangauri de 2, deși am mai multe mangauri citite decât animeuri văzute. xD
Animeuri preferate: Bleach, Durarara!, K-On!, XxxHolic, Rozen Maiden, D.Gray-Man, Nana, Umineko No Naku Koro Ni, Blood+, Kuroshitsuji (doar primul sezon, al doilea a fost groaznic), Honey & Clover, Claymore și, recent, Fairy Tail.
Mangauri preferate: Nana, Dokuhime, Claymore, Kimi ni Todoke (animeul nu am reușit încă să-l văd. I know, shame on me), Rosario+Vampire II (primul e lame, al doilea parcă e mai interesant), Suki-tte Ii na yo, Ludwig Kakumei, Camelot Garden, Cat Street, Kagen no Tsuki, Mana, Othello, Koizora (nu știu dacă a aparut vreun capitol nou, nu m-am mai uitat xD), Uzumaki, Tomie + mii de oneshoturi a căror nume am uitat să le notez în carnețel. xD

În materie de muzică ascult cam orice îmi sună mie bine, nu e comercial și nici exagerat, deși în general ascult mai mult rock. Îmi place și rapul românesc ( gen 2012, Kazi Ploae, Nimeni Altul, Ceilalți, SKDron, Veritasaga; deși nu îi ascult în disperare, ci doar ocazional), ascult și muzică clasică fiidcă deh, trebuie s-o asculte și pe ea cineva și nu prea mai sunt persoane interesate, cel puțin nu la vârsta mea, și, bineînțeles, OST-uri din diferite animeuri, j-rock/pop.

Îmi place mult să citesc și fac chestia asta destul de des, cel mai des noaptea sau la școală prin ore. Desenez, de asemenea, deși nu mă pricep foarte bine și scannerul meu e mort. Mă apucasem și de gfx la un moment dat, dar am renunțat când am constatat cât de varză sunt. Am deletat și photoshopul. xD

Nu știu ce altceva aș mai putea spune, if you have any questions feel free to ask. ^_^
Ja!
[Imagine: sdfbnm.png]

Despite your best efforts, people are going to be hurt when it's time for them to be hurt.
~ Haruki Murakami~

Răspunsuri în acest subiect
Weird person on board. - de Agrona - 22-10-2010, 10:07 AM
RE: Weird person on board. - de Teh - 22-10-2010, 12:13 PM
RE: Weird person on board. - de noname... - 22-10-2010, 03:26 PM
RE: Weird person on board. - de yaoi maniac - 22-10-2010, 03:57 PM
RE: Weird person on board. - de Agrona - 22-10-2010, 09:52 PM
RE: Weird person on board. - de Miranda. - 26-10-2010, 09:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Weird guest right here ! Acetyl 9 3.891 13-09-2014, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Acetyl