21-10-2010, 11:00 PM
Dear diary,
Mi - e somn, mi - e tare somn şi cred că după ce scriu postul ăsta, merg să mă culc xD. Oh, azi am avut o zi relativ bună . . . m - am trezit pe la 7 fără ceva, cred, şi am ajuns la şcoală cam pe la şapte şi 40. Mi - a fost teribil de somn în prima oră plus că am dat şi testul ăla tâmpit la mate +.+ . Nu ştiu cât o să iau, dar mă rog, în acest moment nu prea îmi pasă, vreau doar să merg la culcare, în patul meu moale [[: .
Restul orelor au fost OK, am avut o oră de română, o oră de franceză, chimie, fizică şi latină. He he, la latină am dat test şi profa a şi corectat testele în clasă, am luat zece x'D . Mă rog, a fost foarte uşor +.+ , cred că a fost cel mai uşor test pe care l - am dat de la începutul anului şcolar.
Aşaaaa xDD. La română am chiar 3 note o.o '' .
În ora de fizică, pentru că profa e bolnavă, a venit fiul ei, sau aşa am înţeles eu : - ? . Ne - a lăsat să facem ce vrem, hi hi hi : )) . A fost distractiv pentru că eu şi celelalte fete din clasă, în afară de o colegă - Dana - , tot râdeam. De ce ? Pentru că proful era tânăr, cred că avea puţin peste 20 de ani şi după ce intră în clasă, se trezeşte o colegă de - a mea să zică : ,, E al meu, da?! '' . Nu ştiu dacă profu a auzit - o sau nu, dar toată clasa murea de râs. Băieţii erau şi puţin invidioşi, dar noi, fetele, nu ne mai opream din râs . . . fost cea mai tare oră : - " .
Şi după vreo 10 minute, tot aceeaşi colegă începe să strige prin clasă ( profu ne - a lăsat să facem ce vrem, puteam şi să ţipăm xDD ) că ea e un specimen rar. = ))) A fost prea tare, profu cand a auzit - o nu a spus nimic, dar a făcut o faţă prea tare : )) .
După juma de oră, eu şi colega mea de bancă, Alexandra - Snowy - , ne - am dat seama că l - am mai văzut undeva pe prof. După ce s -a sunat, aşa zisul prof după ce dat un ,, bună ziua '' aproape a fugit din clasă [[: , cred că s - a speriat de noi : - " .
După ce am ajuns acasă, am mâncat, iar apoi am mers cu părinţii şi sora mea să facem cumpărături şi ne - am întors acasă după ora cinci. După, mi - am făcut temele şi am mâncat, apoi am mers până la librărie să - mi iau nişte caiete. Iar cam de la şapte tot stau pe net.
Aşaaa xP, merg să mă culc, noapte bună tu,
dragul meu jurnal > : d < .
dragul meu jurnal > : d < .
You’ve Fallen For Me.