19-10-2010, 06:54 PM
1.Eram eu cu colega mea de banca pe hol....si nu stiu ce face asta de ma enerveaza....io incep sa urlu la ea si sa vb urat....trece profa de reli care sa uita la mine ca la felu paispe....io in gand ma auzit....
2.In ora de mate am dat test io cucolegamea am terminat mai repede predam lucrarile...asta incepe sa scotoceasca prin geanta ei....gaseste un bon ma uit io si vad ca scrie cercei,tevaiau si jos era o casa de marcat peste care scria HANDY...la care io:
-Tu teai cumparat cercei de la HANDY?sI si tat asa in toata ora....
3.In ora de geogra vine profa cu multe atlase si ne spune sa cautam prin el....dupa un timp gasim un oras pe nume "p***" si apai toti am inceput sa spunem in cor p***, p***, p***.Dupa catva timp vine unu si ne intreaba pe mine , colegamea de banca si pa una:
-No fetelor ati gasit p***? La care io:
-Care aia din carte sau aia din pantaloni tai?
2.In ora de mate am dat test io cucolegamea am terminat mai repede predam lucrarile...asta incepe sa scotoceasca prin geanta ei....gaseste un bon ma uit io si vad ca scrie cercei,tevaiau si jos era o casa de marcat peste care scria HANDY...la care io:
-Tu teai cumparat cercei de la HANDY?sI si tat asa in toata ora....
3.In ora de geogra vine profa cu multe atlase si ne spune sa cautam prin el....dupa un timp gasim un oras pe nume "p***" si apai toti am inceput sa spunem in cor p***, p***, p***.Dupa catva timp vine unu si ne intreaba pe mine , colegamea de banca si pa una:
-No fetelor ati gasit p***? La care io:
-Care aia din carte sau aia din pantaloni tai?