Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Geamana personalitatii mele

Deci... am aceeasi surprindere ca si Denissu. Cum naiba s eface ca nu sunt comentari?
Sincer e o problema... toate povestile banale au o gramada de comentarii, iar ceea ce merita citit este ignorat... sau poate ca nu e SasuXSaku :P de draga mea... noi nu ne incadram in normal :)) Bine ai venit in club >:D<

Lasand asta la o parte.
Superb!
Sincer ideea este in sfarsit una noua, iar modul in care este prezentata, ah, absolut ireprosabil.
Naratiune, dialog, actiune, totul, sentimentele, totul este perfect impletit si imaculat.
Sincer nu mai gasisem de mult o poveste buna care sa merite citita cu adevarat.

Titlul e putin ciudat, inca am dubii inprivinta lui, nu stiu daca imi place sau nu, dar e doar titlul, caci povestea e superba :))

Sincer iti spun, am vazut ca nu ai mai postat si mi se pare aiurea, adica sper ca nu ti-a trecut prin cap sa abandonezi, caci este o poveste mai mult decat promitatoare si sunt tare curioasa de cum vor sta lucrurile in viitor.

Ai un mod complex si frumos de a prezenta lucrurile si se vede ca esti citita si detii un bagaj de cunostinte de care dispui foarte bine la momentul potrivit.
Ai avut tu cateva greseli de tastare, dar minore, aproape inexistente.

Per total imi place foarte mult, sa inteleg ca vom umrari totul in paralel.

Lasi mult mister si asta e bine... deci ce pot sa spun:

Mult succes si astept continuarea cat mai curand >:D<

Răspunsuri în acest subiect
Geamana personalitatii mele - de Unia - 08-08-2010, 10:48 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Unia - 09-08-2010, 09:46 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Unia - 19-08-2010, 08:25 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Unia - 30-08-2010, 07:25 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Erina Ozaki - 30-08-2010, 08:46 PM
RE: Geamana personalitatii mele - de Miss Serenity - 18-10-2010, 10:15 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)