Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pasind pe urmele iubirii

Hei, ti-am citit si eu povestea si ma gandeam sa iti las un comentariu... acum sper sa nu te deranjeze, dar de obiceu sunt relativ sincera in posturile mele :P
Titlul: Mie una imi place. Este foarte frumos, si imi transmite inca de la inceput ideea ca va fi o poveste de dragoste (puteam sa jur care vor fi protagonistii:P).

Acum sa vedem.
Ai foarte multe greseli de gramatica, inca nu o stapanesti... iti dau un sfat, cand nu esti sigura de cum se scrie corect un cuvant, dai search pe google varianta care o crezi tu corecta, caci ei cand iti vor afisa rezultatele, iti vor afisa scris corect. Nu e o rusine asta, sunt multe persoane care nu stapanesc toate regulile de gramatica, dar facand ce ti-am spus eu te va ajuta mult si cu timpul va fi din reflex.
Pe urma mai ai si cateva greseli de tastare, astea probabil din cauza ca te grabesti uneori. Incearca sa mai recorectezi.

Folosesti prea multe clisee. Incearca sa vi cu putina originalitate. Descrieri iesite din comun ce nu le-ai mai intalnit pe la altii. Ah si te rog nu mai scrie atat de des "rozalia". Devine deranjant, serios. incearca "fata, tanara, Sakura, pustoaica" nu stiu punei mereu sinonime, intotdeauna diferit, pentru ca ceea ce este uzat nu prezinta nici un interes.
Renunta la detaliile despre haine si concentreaza-ti mai mult ideile pe sentimente si ceea ce inconjoara personajele, adica mai putine detalii fizice si mai multe ce tin de psihic.

In asamblu estetica nu e chiar nereusita, dar mai ai de lucru la ea.

Acum ca si poveste. Recunosc ca te grabesti putin. Lucrurile se intampla prea repede, ai anumite momente cand incurci timpurile si creezi incertitudine plus ca unele exprimari sunt chiar greoaie si nu tocmai reusite.

Mi-as fi dorit sa nu se ajunga atat de repde la privirile dintre cei doi, la atingeri si mai mult decat atat, la sentimente.
Uneori tatonarea, suspansul si incertitudinea aduc efecte pozitive unei povesti. Adica nu poti invarti toata povestea in jurul dragostei inevitabile dintre cei doi inca d ela inceput. Sa mai treaca timpul, sa aibe alte prioritati, nu stiu... totul trebuie sa fie treptat, pentru ca intervine aceeasi poveste...el si ea se vad se plac si vor sa fie impreuna...numai ca intotdeauna difera putin decorul.
Inca un aspect. Prezinti personajele ambiguu. In sensul ca ba dai senzatia ca ar fi o scoala normala, ba ca sunt ninja. Echivaleaza putin lucrurile, caci nu stiu ce sa inteleg, Sakura ori e luptatoare ori e pustoaica obiisnuita, caci daca e luptatoare cum s epoate sa fie atat de usor speriata d eun pusti si asta sa o raneasca doar strangand-o d emana.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun.

Per total, povestea mai trebuie lucrata, si la fel si ideea. Momentan nu pot spune ca e originala, dar incearca sa schimbi asta. Chiar mi-ar fi placut sa citesc o poveste in care ei doi nu se plac in prima faza. Adica ce s eintampla daca ei iubeau pe altcineva iar la final ramaneau imreuna...dar asta dupa multe multe capitole. Ar fi fost tot o poveste de dragoste dar parca nu mai era aceeasi idee gen se vad se plac si asa mai departe.

Incearca sa aplici putina originalitate, sa fi mai atenta la greseli de gramatica si de tastare (pun pariu ca si eu am destule in postul asta) sa iti imbunatatesti naratiunea si descrierea si chiar si dialogul care pe alocuri este putin sec si sunt sigura ca se vor vedea imbunatatiri.

Sper ca nu te-a deranjat comentariul meu, dar ai vrut sa fiu sincera in critica si exact asa am si fost.
Oricum...mult succes pe viitor

Răspunsuri în acest subiect
Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 08-10-2010, 01:00 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Abbeh. - 08-10-2010, 06:03 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Debb.' - 08-10-2010, 07:03 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 09-10-2010, 02:40 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de sadgirl10092 - 09-10-2010, 01:32 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Yun. - 09-10-2010, 02:12 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Debb.' - 09-10-2010, 03:57 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 09-10-2010, 08:04 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de InocentAngel - 10-10-2010, 10:16 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Yun. - 10-10-2010, 11:36 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 12-10-2010, 01:16 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de _Andreea_ - 12-10-2010, 02:17 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 16-10-2010, 03:39 AM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Flash - 16-10-2010, 08:22 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 17-10-2010, 06:39 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Miss Serenity - 18-10-2010, 05:20 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de KarinaD - 18-10-2010, 08:20 PM
RE: Pasind pe urmele iubirii - de Flash - 18-10-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 12.928 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Pe urmele diavolului [hentai] Hitman 16 11.523 31-07-2009, 02:29 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Pe urmele destinului (+16) WinterSoul 34 17.546 02-05-2009, 02:41 AM
Ultimul răspuns: cookie
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.471 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey
  Pe urmele dragostei! andreea_sakura 10 12.419 25-01-2009, 01:54 AM
Ultimul răspuns: andreea_sakura

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)