17-10-2010, 09:10 PM
Maica, scriee si tu normal. Unde e descrieerea, a plecat la plimbare? Ce capitol lung... phai... ceva mai lung nu il poti face? Stiu ca mi-ai zis ca ai facut acest fic ca sa iti omori timpul, insa, cititori ca mine, poate le place fic-ul. [ poate... ]
Deci... trebuie sa mai lucrezi. Grabesti totul, nu e bine... lasa sa curga firul actiuni. Ai facut acest fic, ca ce? Sa il faci doar ca sa fie facut? Ti-am zis ca o sa fiu dura. ; ) Macar corecteazate inainte de a posta, ai putea, sau si de acest lucru trebuie sa ma milogesc de tine?
2 km apoi doi km, hotarasta-te
fumor - frumos
Si cred ca mai era una. Acum am uitat, ce sa fac.
Deci, maica! Puiulee, Andreea mea, chiar imi place, cum sa nu'mi placa, doar e facut de tine, puneti si voi suflet in ceea ce scrieti. [ etc... bla bla bla... e noua ceasul, criticile zboara, nu le pot prinde, va astept pe data viitoare ]
Deci... trebuie sa mai lucrezi. Grabesti totul, nu e bine... lasa sa curga firul actiuni. Ai facut acest fic, ca ce? Sa il faci doar ca sa fie facut? Ti-am zis ca o sa fiu dura. ; ) Macar corecteazate inainte de a posta, ai putea, sau si de acest lucru trebuie sa ma milogesc de tine?
2 km apoi doi km, hotarasta-te
fumor - frumos
Si cred ca mai era una. Acum am uitat, ce sa fac.
Deci, maica! Puiulee, Andreea mea, chiar imi place, cum sa nu'mi placa, doar e facut de tine, puneti si voi suflet in ceea ce scrieti. [ etc... bla bla bla... e noua ceasul, criticile zboara, nu le pot prinde, va astept pe data viitoare ]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2