Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I Care About You by Abbeh and Fluffeeh[Yaoi] [+18]

Heeei :3
Mulțumim că ați trecut pe aiciii :X .
Am venit și eu așa cu next-ul meu :D
Sper să vă placă !

Capitolul III
MinHo's P.O.V

Eram vizibil turmentat . Credeam că am să fac infarct acolo . Fiecare pas al celor trei bărbați era fatal pentru mine. Bătăile inimii se intesificau . Mă uitam inocent și speriat de asemenea , și iritat la Taemin .
Voiam să-l iau de acolo și să fugim , însă el nu înțelegea nimic din gesturile mele disperate . S-a uitat în jurul lui , moment în care m-am îndreptat repede spre , și am rugat-o pe vânzătoare să se grăbească , lucru pe care l-a și făcut . Fața cea fina și curată a lui Taemin , exprima un sentiment de înspăimântare . Ne-am grăbit amândoi spre ieșire . L-am văzut pe Taemin ghemuindu-se lângă brațul meu solid . Am înaintat , iar Taemin a tresărit dintr-o dată . Mi-am întors privirea brusc spre el , și l-am văzut mai alb ca varul . Ochii îi erau larg deschiși și inocenți .
M-am uitat în spatele său . Când m-am întors , Taemin m-a luat în brațe ascunzându-se în spatele meu . L-am întrebat cu jumătate de gură ce s-a întâmplat :
-A..A..Acel bărbat , m-a .. atins !
Am rămas cu gura căscată ș i ochii plini de furie . Nu știu de unde această furie , însă eu nu eram așa . L-am întrebat , cum adică l-a atins , unde ?
-Mi-a pus mâna pe ... fund !
Inima a început să-mi accelereze . Voiam să sar la bătaie , lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată până acum .
Însă , când am vrut să înaintez , strânsoarea lui Taemin a devenit și mai puternică , parcă ccerundu-mi să-l protejez , și să nu-l părăsesc .
Când strânsoarea se intensfică , inima îmi bătea mai tare , și eram emoționat . De fapt , era un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte . M-am întorsc cu fața la el .
El încă mă ținea în brațe . De data aceasta eram mai aproape ca niciodată pâână acum , unul de celălalt . Smțeam cum tot sângele fierbinte mi se urca în obraji în momentul când l-am privit în ochi.
Ochii săi strălucea puternic sub minuscula rază a soarelui . Erau chiar mai strlucitori . El a dat drumul strânsorii , vizibil rușinat . Am înaintat , însă cei trei bărbați încă ne priveau insistent și aveau tendința să vină spre noi . Taemin m-a luat surprinzător de mână și a început să fugă .
Am ajuns în fața studioului , când am intrat pe ușă și am urcat scările .
Am stat puțin la ușa camerei noastre pentru a ne trage sufletele . Ne uitam unul la altul , pe furiș .
Gâfâiam , parcă după 2 km de alergat continuu , însă , distanța pe care noi am parcurs-o alergând , nu era nici pe jumătatea celor doi km .
Am deschis o sticlă de apă , și m-am servit . Taemin se uita la mine însetat . Păream ca un copil egoist în fața lui . Apa era acadeaua mea , și aveam presimțirea că el vrea să mi-o ia .
Am terminat de băut , și l-am invitat și pe el să bea . Buzele sale moi și rozalii au făcut contact cu gura sticlei . Credeam că mă voi topi .
Gâtul său avea o formă irezistibilă . Era chiar însetat , și nu cred că a fost prea fumor din partea mea , un copil tembel , să-l fac să aștepte atât până să bea și el o gură de apă . ai ales că era cel mai mic .
Taemin n-apucă să bea câtă apă avea nevoie , căci pe ușa studioului ieși Key .
-Ah!! Voi , ce faceți aici ?
-Ne tragem sufletul . Spuse Taemin încruntat și bosumflat .
-Dar ce-ați făcut de vă trageți sufletul ?
În acel moment , după spusele lui Key , m-am enervat foarte tare . Am intrat în studiou lăsând ușa să se trântească în urma mea . Nu știu de ce , dar cum sunt iritat . Nu am mai fost niciodată iritat la glumele lui Key . Eram obișnuit cu ele .
M-am dus și i-am dus ceaiul lui JongHyun și apa lui Onew , după care , am luat loc pe micuța canapea , savurându-mi și eu ceaiul .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: I Care About You by Abbeh and Fluffeeh[Yaoi] [+18] - de Aerith - 17-10-2010, 08:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragostea este magia iluziei [ Abbeh & Metal ] Chio* 1 2.067 01-02-2011, 09:04 AM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。
  Ziua in care... [ Yaoi 18+ ] SKiT 5 5.053 01-01-2011, 07:02 PM
Ultimul răspuns: Paradox

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)