17-10-2010, 05:15 PM
Hei. Pe bune ma surprinzi pe zi ce trece adaioana ;x SI asta imi place la tine ;d Deci am citit de la primul pana la ultimul capitol pus . Si ce pot spune ? OMG :-o Deci la inceput pur si simpul , mi s-a parut o idee simpla , obijnuita si ca va fi plictisitoare , BUT *hehehe* m-am inselat amarnic . Deci de cand a aparut idea depsre Indius , am citit cu o rapiditate si curiozitate , ha mai mai ca as fi vazut niste blugi superbi numai buni de cumparat , s'o enervez pe diriga la scoala*laugh* eto sa revenim la subiect ;d S sinera sa fiu titlul ma atras nespus de mult ;x De ce ? Pai chiar nu am mai auzit de INDIUS(iar daca ar trebui) rusine sa'mi fie , si am zis hai sa citesc ficul , ai cu chiu cu vai da' dupa am observat cine a scris ficul :X adaioana , se putea sa nu citesc cand poezia aia e sublima :X Deci ce pot spune descrierea:mie una imi place cum descrii tu :D naratiunea:este foarte buna iar dialogul:nu e sec :D Yey :X Yupi , bravo =D> Deci la ultimul capitol postat , ma surprins "subtitlul"(titlul) capitolului . Si eu as avea o vaga banuiala de unde ti'a venit ideea dar as face spam :"> so eu astept next-ul : x Si iti urez spor la scris si gandit *laugh* ; ))