17-10-2010, 01:57 PM
Am venit cam tarziu, ma ierti?
Bunn veniitt!! Welcome.
Sper sa te distrezi Alexa, si sa nu iti faci dusmani. Dea bea astept sa vad vrun fic de-al tau.
E o onoare de a te avea printre noi. AnimeZup te primeste cu bratele deschise, sa ai o zi buna. Multa grija la scoala, mai ales cu notele. .__.
Sa fii pregatita pentru orce tip de critica, sa fi cat mai activa si intelagatoare cu anumiti useri. [ mai ales cu mine, acum incerc sa nu fac pe "dura" ^^ oare imi ese? ]
Sper ca ai trecut pe la regulament.
Intrebari... hm... momentan nu prea am.
Ceao! :bye:
Bunn veniitt!! Welcome.
Sper sa te distrezi Alexa, si sa nu iti faci dusmani. Dea bea astept sa vad vrun fic de-al tau.
E o onoare de a te avea printre noi. AnimeZup te primeste cu bratele deschise, sa ai o zi buna. Multa grija la scoala, mai ales cu notele. .__.
Sa fii pregatita pentru orce tip de critica, sa fi cat mai activa si intelagatoare cu anumiti useri. [ mai ales cu mine, acum incerc sa nu fac pe "dura" ^^ oare imi ese? ]
Sper ca ai trecut pe la regulament.
Intrebari... hm... momentan nu prea am.
Ceao! :bye:
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2