06-05-2008, 06:52 PM
Lol.
Deci, ia stai umpic, voi ziceti ca negrul complet ii pt babe in doliu?
Omg, asta chiar ca a fost o lovitura >.> Ma imbrac complet in negru - poate cate o mica pata de rosu inchis sau alb pe la adidasi ... naspa ca Babolat nu fac adidasi negrii >.< - si niciodata nu mi-au zis astia 'condoleante'
...
And, black, cunosc problema
Atunci cand ceilalti asculta pokemoneala, incep sa zica de metalisti ca-s satanisti
Deci, la astea mor de ras
Sau faza cu 'rockerii sunt satanisti' ... omg, deci ii prea penala faza
Daca asculti ceva mai hard, la avrilavghinei sau Eimoooh[ca cica asa se pronunta mai nou
] astia zic ca esti satanist
@snowishtiger: mda, iar multi care-s Eimoooh cica asculta rock, da' numa rock n-asculta >.> ... [adica, comparati BlessTheFall/ MCR/ FOB cu Judas Priest/ Slayer/ Amorphis ... ] Si automat astia cred ca daca asculti rock, esti emo. Da' nu conteaza pt ei daca asculti metal sau punk. Tot un emo esti
And ... apropo de "Cam ciudata coincidenta ca toti fanii anime sunt Rockeri." Pai iti trebuie ceva minte ca sa le intelegi. Ca daca pui un manelist sa se uite la Death Note [de ex], zice ala "Ah, ce costum misto are ala O.O Ooo ..." [de Ryuuku/ Rem] >.> Si nici nu intelege ceva din el. E ca si cand ai pune un 'parazit' sa se uite la telenovele
[parazit cu sensul ca asculta Parazitii]
Deci, ia stai umpic, voi ziceti ca negrul complet ii pt babe in doliu?

And, black, cunosc problema

@snowishtiger: mda, iar multi care-s Eimoooh cica asculta rock, da' numa rock n-asculta >.> ... [adica, comparati BlessTheFall/ MCR/ FOB cu Judas Priest/ Slayer/ Amorphis ... ] Si automat astia cred ca daca asculti rock, esti emo. Da' nu conteaza pt ei daca asculti metal sau punk. Tot un emo esti

And ... apropo de "Cam ciudata coincidenta ca toti fanii anime sunt Rockeri." Pai iti trebuie ceva minte ca sa le intelegi. Ca daca pui un manelist sa se uite la Death Note [de ex], zice ala "Ah, ce costum misto are ala O.O Ooo ..." [de Ryuuku/ Rem] >.> Si nici nu intelege ceva din el. E ca si cand ai pune un 'parazit' sa se uite la telenovele